- 15
- 5
- 3
Ip yalanı
Yo beni dolandirdi senin gibi ben deneme bonusu pesinde diyilim 3 yil once 5 bin odemedi bos yapmaÖnünüze gelen siteye bonus alamayınca dolandırıcı diyorsunuz
Bedava verirse alin ama kesinlikle yatirim yapmayin kucuk miktar oder paraniza yazik olur
100 TL Freebet;
- Freebetinizi bir defa her karşılaşma minimum 1.50 oranda olacak şekilde minimum 2'li kombine kuponda kullanmanız gerekmektedir.
- Freebetinizi kullanmanız ardından 50TL yatırım sağlayıp minimum 1.30 orandan anapara çevrimi gerçekleştirmelisiniz.
Min max 300 TL cekim
100 Freespin;
- Freespinleriniz Pragmatic Play sağlayıcısındaki Gates Of Olympus slot oyununda geçerlidir.
- Freespin kazancınızın 5 katı çevrim sağlamanızın ardından, 50TL yatırım sağlayıp anapara çevrimi gerçekleştirmelisiniz.
Min max 300 tl cekim
Öyle bişey varmış da araştırmak lazimArkadaşlar bu kalan miktarı ftn olarak nasıl alabiliriz böyle bişey mümkün mü
Deneme bonusu peşinde değilsin ve burdasın çok güzel aferin zengin çocukYo beni dolandirdi senin gibi ben deneme bonusu pesinde diyilim 3 yil once 5 bin odemedi bos yapma
site bakiyorum atarim sana hergun cekimlerimi gt olursunDeneme bonusu peşinde değilsin ve burdasın çok güzel aferin zengin çocuk
Sitenin k p ligini yaparsin anca 3 kurusa degerin o kadarDeneme bonusu peşinde değilsin ve burdasın çok güzel aferin zengin çocuk
Göt yazmaya köpek yazmaya götün yemiyor gelip burda deneme bonusu bakmıyorum site bakıyorum diyosun olum sen zaten yalancı bir köpeksin site bakıyormuş da çekimlerini gösteriyormuş da bak sen zengin velede 😁Sitenin k p ligini yaparsin anca 3 kurusa degerin o kadar
Olum bütün konulara cevap yazmışsın ağlıyorsun deneme bonusu diye gelip burda 3 5 liralık çekimlerinle hava atıyorsun bide deneme bonusu peşinde değilim diyorsun biraz omurganız olsunGot sen kendinle karistirma beni
Admin tarik ediyoARGO YASAK..
Istersen sen aractir kullanici adim Kenan6734 kim haksizsa banlaARGO YASAK..