- 166
- 49
- 28
Yatırımlı.
Pardon görmemişimYatırımlı.
Zor reis arasada açmıyorum ben spama düşüyorÜye olmayın illa davet alırsınız 100 200 yatirimsiz ekleme yapıyor aradgnda
Olum denemeden niye paylasiyorsun dngalak herif adamlar dolandırıcı kimlik bilgisi istiyor kimlik bilgilerini alıyor milletin ahını aliyorsunuz bı yatirimsiz diyorsun siteye giriyoruz kimlim istiyor
Terbiyezlik yapmaOlum denemeden niye paylasiyorsun dngalak herif adamlar dolandırıcı kimlik bilgisi istiyor kimlik bilgilerini alıyor milletin ahını aliyorsunuz bı yatirimsiz diyorsun siteye giriyoruz kimlim istiyor
Milletin hakkına giriyorsun birader terbiyesizliği kim yapıyor adamlar bonus vermiyor üstüne kimlik bilgilerini çalıyor bak burda kaç kişi üye oldu senin yüzünden insan bı siteye bakar sonra post atar biz herzaman böyle yapıyoruz bu grupta sen yenisin galibaTerbiyezlik yapma
Baba site ağır hokkabaz adım da Muhammet değil yalansa benim bunlar bilgileri çalıyor başka işlerde kullanıyor bonus vercek adam üstelik yatırımlı verirken kimlik bilgisi istemez ip yalanı zaten moda orayı geç de bide kimlik istiyorlar @Shellac postu kaldirirmisin reisİp diyor ilk defa üye oldum
bugün yatırdık 50 tl 295 tl olarak hesaba gectilerYatırım yapilirmi çeken varmı ilk defa duydum bu siteyi
Aklı olan bu siteye yatırım yapmasın 5 bin TL üstü vermiyor 15 bin TL parayı 4 saatte şikayet ile aldım sonra risk birimi deyip hesabımı kapattılar