- 1,378
- 415
- 83
lan olum yanlış birşey oldu aw
Betbobet 500 yap 100 yatir 250 cek cekim onaylandi diyor gelen eden bsy yok insallah gelir
GELDI CEKIM !!!!
Senin gibi deniyecem bakalım tutacak mıBakiyeyi 510 yapmıştım. Çekim vermiştim dün gece reddedilmişti. Sonra bu sabah 510 dan 250 çekim verdim uyumusum. Uyandığımda oda reddedilmişti ama bakiyeyi 250 ye sabitlemislerdi. Bu akşam pata bulmaya çalıştım bulamadım. 1 saat önce yatırım yapmadan 250 çekim verdim. Ödemesi yarım saat önce geldi
Yatırım istendi benimkini yemediler 😀Uzun zamandır slotları açık sitede oynamayı özlemişim akıyor slotları büyük ihtimal gel gel yapiliyor. bende yatırımsız çekim denedim bakalım ödeyecek mi.
yemediSiteye yaklaşık 2 saat önce üye oldum otomatik bonusu verdi bakiye 900 olunca 250 çekim talebi verdim adamlar yarım saat dolmadan yatırdılar. Ne 100 TL yatırım nede anapara çevrimi 🤔🤔🤔
250 yi ödemiyor iptal ediyor sen 2000 çekim vermişsin )Slotlar inanılmaz açık ne bu şaka ki cidden.
2000 çekim verdim öder mi ödemez mi bilmiyorum.
Ama slotlar inanılmaz açık..çok çok büyük sahtekâr sitelerin nasıl ayar çektiğini gayet iyi anlıyoruz.
Çekim gelirse söylerim.
.Ekli dosyayı görüntüle 452137
Aynen dost şuan bakiye mi sildiler250 yi ödemiyor iptal ediyor sen 2000 çekim vermişsin )
Hepsini mi sildiler? 0 mı şuanAynen dost şuan bakiye mi sildiler
Slotlar niye bu kadar açık bu sitede.
Bakiye sildiler beyler
97 TL yatırım yapmıştım..kendi ana param ile devam edeyim dedim kazandık sildiler
Ana paramı biraktilarHepsini mi sildiler? 0 mı şuan