Valla tereddutteyim biri yatirsa da haber verse diye bekliyorumYaparsan bizede haber et aga
Valla tereddutteyim biri yatirsa da haber verse diye bekliyorumYaparsan bizede haber et aga
Çevrimi yaptıysan ben yatırırım parayı yarı yarıya kırışacaksakValla tereddutteyim biri yatirsa da haber verse diye bekliyorum
hangi oyunlarda?Ben slot ile cevirdim
güvenilir siteValla tereddutteyim biri yatirsa da haber verse diye bekliyorum
Ben 50 yatırdım 100 çektim aga ama güvenilir sitemi hala tereddütlerim var tabihocam bence
güvenilir site
Yatırdım cektim usta ama tercih yinede seninhocam bence
güvenilir site
Ne kadar çektin mobil ödeme yaptım ya o yüzden kuşkudayım 50 tl ye 3500 yarın çekecem inşallah aksilik olmazYatırdım cektim usta ama tercih yinede senin
Usta ben 50 yatırdım 100 çektim yukseltemedim guvenemedim acikcasiNe kadar çektin mobil ödeme yaptım ya o yüzden kuşkudayım 50 tl ye 3500 yarın çekecem inşallah aksilik olmaz
BİRADER GÜNLÜK MAX ÇEKİM MİKTARI KAÇ DEFA İSE ONA BÖL BAKİYEYİ BİR ANDA YÜKLENME DERİM ÇEKİMEArkadaşlar padişahbet ödeme yaparmı mobil ödeme yaptım 48 saat kuralı var yarın doluyor 50 tl ye 3500 tl sizce öderler mi
Çoğu site yatırımın 40 katını falan veriyor dostum parca parca çekmeyi dene yoksa vermeyebilir tamamını 2000 çek 50 yatır kupon yap 1500 çek gibi ayarla benceArkadaşlar padişahbet ödeme yaparmı mobil ödeme yaptım 48 saat kuralı var yarın doluyor 50 tl ye 3500 tl sizce öderler mi
Kesinlikle yatırmayınsponsor olduğu forumlar var
JsjdjfjfjcjcovUlan bonusu cevirdim kasada para kalmadi iyimi