- 2,105
- 835
- 113
Şuan kapandı deneme bonusu vermiyorlar
25 Freespin ne başkan artık 25 fs 25 ₺ freebet devri kapandı yine de paylaşım için teşekkürler.Uye olup telegram takip edene veriyor 25 spin veya bet 200 yap cek yatirimsiz https://m.betboss245.com/tr/promotions/all/174384/bi̇zi̇-taki̇p-et-25₺-kazan!!
Onuda geri iptal etmişler 🤣Bu konu açanı kişi bağlansın!!!Ekli dosyayı görüntüle 382788Ekli dosyayı görüntüle 382789Ekli dosyayı görüntüle 382794
Bunlar da çakal takımı galiba kardeşim çamura yatıyorlar217 yaptım çekim verdim iptal edildi sebebini sordum 1095₺ çevrimiz mevcut dedi. Konuyu açan arkadaş 200 yap çek yazmış çekim yapn arkadaşlar varmı yada sonradan şartlar mı değişti anlam veremedim
İnat ettim o 1095 lik çevrimi bitircemBunlar da çakal takımı galiba kardeşim çamura yatıyorlar
Bir hevesle çekim yapacaktın onuda göndermemişler üzüldüm be kardeşimSalak saçma bi site aw
Valla abi yok öyle yağma sonradan kural değiştirmek nedir yani son maça kaldım bakalım gelirse bida çekim vercem inat ettim çünkü siteye uyuz oldum amaBir hevesle çekim yapacaktın onuda göndermemişler üzüldüm be kardeşim
Site elemanı seniSite çekimi yolladı hatta frespin de eklemişler şimdi farkettim onuda 200 yapabilirsem cekicem tekrar:d