Hattın nedir ne bozdurmak istiyorsun, yönlendirme yapayımDolandırıcı olmasın
VodafoneHattın nedir ne bozdurmak istiyorsun, yönlendirme yapayım
Vodafone karışık birazVodafone
Bes para etmez 25 frespini 35 kat cevrcen maxwinmi gelecek serefsiz bunlarSaçma bonus spinden aldigin kazancı 35 kat cevircen 150 tl yatircan 1 kerede yatirimi cevircen 300 tl cekicen ölme eşeğim ölme
Adam reklam yapıyor vurup kaçacakYatırımlı 150 tl promosyon kısmında yazmışlar
Maile tekrar gir onaylaya bas bekle sayfa acilacak uyeligi tamamlaman gerekiyor sonra olurÜye oldum üyelik tamamlandi onay bekliyo diye bir yazı cikiyo siteye giremiyorum bir saaten fazla oldu mail geldi onuda oylnayladim
Sağol kardeşimMaile tekrar gir onaylaya bas bekle sayfa acilacak uyeligi tamamlaman gerekiyor sonra olur
Kanka benim herşeyim tamam eğer para çekersen haber ver bende yatırım yapayımSite Brezilya sitesi . Çevrimi tamamladım bilerek talep verdim red gördü 150 TL yatırıp 1 katı çevirirsem ödeme yapılıyormuş. Deneyip göreceğiz bence güvenilir.
Yok mu çekim yapan beylerKanka benim herşeyim tamam eğer para çekersen haber ver bende yatırım yapayım
çevirmi tamamlamadım diyorsun kral sonra gelip burda ağlıyorsunu yatırımı yaptım paramı ödemedilerdolandırıcılar diye insanlarda yanlış yönleniyoröyle olunca çevrimi yapanlardan biri yatırsın denesin beyler benim kuponyattı kupon daha mantıklı 10xçevrimSite Brezilya sitesi . Çevrimi tamamladım bilerek talep verdim red gördü 150 TL yatırıp 1 katı çevirirsem ödeme yapılıyormuş. Deneyip göreceğiz bence güvenilir.
Yatırım yapınca haber veririm.Kanka benim herşeyim tamam eğer para çekersen haber ver bende yatırım yapayım