🤣🤣🤣 Bilmiyorum bekliyorum gelirse ekime gelmez ise zaten benim değildi 🤣🤣🤣 denemeden bilemeyiz para yatar ise paylaşırım ✌bana yatiriminin cevrimi yok denildi canli destek tarafindan
🤣🤣🤣 Bilmiyorum bekliyorum gelirse ekime gelmez ise zaten benim değildi 🤣🤣🤣 denemeden bilemeyiz para yatar ise paylaşırım ✌bana yatiriminin cevrimi yok denildi canli destek tarafindan
NerdeFREESPİNİ SEÇENLER SADECE 25 FREESPİN Mİ ALDI YOKSA EKSTRA BONUS BAKİYE DE Mİ ALDINIZ. 20 LİRA ÖDEDİ BATTIM YA
35 kati cevrim sarti varBeyler 25 spinde bu kadar yaptı şimdi ne yapmam gerekiyor çekim için bilgi verirmisiniz
Evet 6 TL 35 kat çevrim. Yatırım var 150 TL belge onayı var yukarı konulara bakarsan çekim yaptığımı görürsünüz. Çekim limiti yok 450 çektim ben6 liradan mi verdi herkese spin değerini para yatıran varmı çekim yapan
Tebrikler. Benim cekimde geldi. 500 odedilerEvet 6 TL 35 kat çevrim. Yatırım var 150 TL belge onayı var yukarı konulara bakarsan çekim yaptığımı görürsünüz. Çekim limiti yok 450 çektim ben
🤣 HarikaTebrikler. Benim cekimde geldi. 500 odediler
Yatırım 150 nin de çevrimvarmi? Direk çekim oluyomu🤣 Harika
150 TL bin 1 katı çevrimi var . O kadar çekim limiti yokYatırım 150 nin de çevrimvarmi? Direk çekim oluyomu
Hocam hangi oyunda yaptınız bunu çok iyi ve çekebiliriz miBeyler 25 spinde bu kadar yaptı şimdi ne yapmam gerekiyor çekim için bilgi verirmisiniz
Cekebildiniz mi*Hocam hangi oyunda yaptınız bunu çok iyi ve çekebiliriz mi
Site giriş. Nanay olmuşCekebildiniz mi*