Arkadaşlar bilgisi olan varmi ya dun gece 1.26 talep verdim hala yatirmadilar baglandim saat 12ye kadar hepsi yaticak dediler amaEft yapmışlar bana 95 tl 150 de hesapta vardı onuda çekim. Verdim havale ile onuda yolladılar 195 lira hahaha
Arkadaşlar bilgisi olan varmi ya dun gece 1.26 talep verdim hala yatirmadilar baglandim saat 12ye kadar hepsi yaticak dediler amaEft yapmışlar bana 95 tl 150 de hesapta vardı onuda çekim. Verdim havale ile onuda yolladılar 195 lira hahaha
Eft yapmışlar bana 95 tl 150 de hesapta vardı onuda çekim. Verdim havale ile onuda yolladılar 195 lira hahaha
bana yatırıp iptal bilgiler yalnıs yazmıslar ama para gelmiş yine talep erdimEft yapmışlar bana 95 tl 150 de hesapta vardı onuda çekim. Verdim havale ile onuda yolladılar 195 lira hahaha
Kardes 12 ye yansiyacaktir en gec diyor digrumudirrüya hanımla iyice kanka olduk gali biz
Kardes 12 ye yansiyacaktir en gec diyor digrumudir
Birde yeni yaziyor cekimde sonra baska biseyde yaziyomus bilgin varmi
Peki beklemede oluncada uzun sürüyor muYeni-beklemede-tamamlandı
pronetler böyle
Peki beklemede oluncada uzun sürüyor mu
Yok kardes yeni yaziyo 12 ye gecmis olucak tum cekimler dedi ama otobuse vericek para yok yatirsalar bariyok beklemede oldu mu para birazdan geliyo demektir , seninki beklemede mi
Betcik2 girilmiyor yeni bilşyormusunusHayret sitenin lisansı var.Ve lisansı geçerli
Millet parayı çatur çutur çekti bişey yok sana bonus vermeyince dolandırıcı oldu kardeş ta ne zaman açıldı site alaydın bonusuDolandırıcı bi site daha dün üye oldum canlı yardım 1 saate yüklenir dedim bugünde bonus bitti diyor üyelik iptali sordum yanıt dahi yok karaktersizler