- 2,189
- 275
- 83
usta rica etsem adımı söyleyebilcen mi bansko16 2 saattir bekledim 35de donmustu bidaha devam etmedi kullanıcı adım:bansko16 eyw simdiden6. siraya geldim 1.5 saatte
usta rica etsem adımı söyleyebilcen mi bansko16 2 saattir bekledim 35de donmustu bidaha devam etmedi kullanıcı adım:bansko16 eyw simdiden6. siraya geldim 1.5 saatte
Şimdi sordum yok diyorlar20 Tl Deneme Bonusu Çevrimsiz Ve Yatırımsız Ben Sordum Yine Uye Olmadan Bir Soru. BEYLER Bol Şans
Şimdi sordum yok diyorlar20 Tl Deneme Bonusu Çevrimsiz Ve Yatırımsız Ben Sordum Yine Uye Olmadan Bir Soru. BEYLER Bol Şans
Sabah başladı alan aldı kardeism çekim de yapıldı geç kaldıysan siteye ne suç atıyorsunYav arkadaşlar bu sitelerin hepsi dolandırıcı paraya alana kadar hepsi iyi tabi.
500 kişi sıra var bekliyoruz promosyon sona erdi diyor?ne zaman başladı ne zaman bitti ?
Zaten bunun gibi dandik sitelere yatırım yapanların vallahi aklından şaşarım .
Var 3 5 kişi benim 100 oldu canlıya bağlanıp çekim vereceğimÇekim yapan var mi
Sağlam sitelere bakar mısın deneme bonislari sürekli var mevcut.boyle dandik siteler canlı destekte bekletiyor sonrada bitti diyor.cunku amaçları insanları üye yapıp bilgileri alıp reklam şirketlerine satmak bağışın içindeki herkes bilir bunu.camur atmak değil doğrularSabah başladı alan aldı kardeism çekim de yapıldı geç kaldıysan siteye ne suç atıyorsun
Canlıya bağlanmadan paparayka verebilirsin direkbosuna sıra beklemeVar 3 5 kişi benim 100 oldu canlıya bağlanıp çekim vereceğim
Tanımlı bonus var diyor nasıl çekim vereceksin bağlanıp kaldıracaklarCanlıya bağlanmadan paparayka verebilirsin direkbosuna sıra bekleme