- 25,594
- 23,584
- 113
Gözun doysun ac bK sari ayri kart ayri suan.betcodaNişantaşı bir kart daha gelsin
fena mı olurr
Gözun doysun ac bK sari ayri kart ayri suan.betcodaNişantaşı bir kart daha gelsin
fena mı olurr
Agam bizimle eyleniiNişantaşı bir kart daha gelsin
fena mı olurr
gördüğün miktarlar canlı basıyoruz ya hani NişantaşıAdam 40 k vurdu bizde burda kart sayioruz listeyede alinmioruz nasi bi teskilata dustuk anlamadimki
Sen bugün sağlam vurdun parayı dost helal olsun devamını getirmen dileğiylegördüğün miktarlar canlı basıyoruz ya hani Nişantaşı
nasıl 40k vuralım
28 tane roll actin 27 si geldi gozune dizinegördüğün miktarlar canlı basıyoruz ya hani Nişantaşı
nasıl 40k vuralım
Geldi dimi kupon dostumgördüğün miktarlar canlı basıyoruz ya hani Nişantaşı
nasıl 40k vuralım
dost benim bu yaptığım rollinglerSen bugün sağlam vurdun parayı dost helal olsun devamını getirmen dileğiyle
Dost 10 kişiye dedin ya ilk sıradan demidost benim bu yaptığım rollingler
sizler içindir
hedefe ulaşırsam 10 kişiye bonus ekleniyor
bildiğim kadarıyla ilk 10 kişi oluyor demidost benim bu yaptığım rollingler
sizler içindir
Yok bi kart daha olmasini bekliomus beyfendi garanti olsunmusGeldi dimi kupon dostum
maç bitince sonucunu beraber göreceğiz dostumGeldi dimi kupon dostum
Ilk 10 kisi takip etsin nerde ilk 10 kisibildiğim kadarıyla ilk 10 kişi oluyor demi
sen mutlu ol diye Nişantaşı28 tane roll actin 27 si geldi gozune dizine
Takiplik değil bu dostum ilk 10 kişi konuya ıd sini yazanlar öncelik oluyor diğerleri yedek olurIlk 10 kisi takip etsin nerde ilk 10 kisi
Biyik altindan hunharca guldugune yemin edebilirim ama ispat edememsen mutlu ol diye Nişantaşı
Tşk ederim başkandost benim bu yaptığım rollingler
sizler içindir
Yapma yavTakiplik değil bu dostum ilk 10 kişi konuya ıd sini yazanlar öncelik oluyor diğerleri yedek olur
Ne bu simdi bu nasi bi ajitasyon