Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betcolic Yatırımsız 20tl deneme bonusu

zeugma

Üye
Yeni Üye
14
3
3
Arkadaşlar bakiyem düzenlendi çekim talebini verdim şuanda 200 tl olarak.Durum gidişatına göre sizleri bilgilendireceğim.

zeugma

Üye
Yeni Üye
14
3
3
Ben canlı oynayarak çevirdim canlı oynanabiliyor ama belge talep göndermem gerekiyormuş kararsız kaldım göndermekte.

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,501
8,898
113
Çevrimi tamamladım 215 tl yaptım çekimi verecektim tüm bakiyeyi sildiler

karahilal36

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
246
46
28
Bonusu ilk alırken yatırım ve belge şartı yoktur denmişti. Ben olsam göndermem bunlara. İkili oynayan sitelere güvenmeyin derim.

tonysfr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
512
105
43
Sitenin promosyon kısmında deneme bonusu görünmüyo inkar edebilir bence

Mtn33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
698
464
63
sartlarda belge talebı yoktur dıor talep etmek nerden cıkmıs

ozay6034

Üye
Yeni Üye
38
1
8
Arkadaşlar sakın bu siteye üye olup para yatırmayın bugün bana yaptıklarını anlatcam kanıtlarıyla üye oldum sonra biligilerime baktım, doğum tarihi ve tc numaram eksikti aslında üye olurken hepsi doğruydu, sonra canlıya bağlandım, mert bey denen kişi hiç bir problem olmaz rahat olun ve bonusumu yükledi, sonra bonusu çevirdim 100 tl oldu tekrar canlıya bağlandım bilgilerim eksikti ama mert beye söylemiştim dedim oda sıkıntı yok dediğini söyledim sonra heabıma bakıldı bonus çevrimi tamamlanmış ve sürekli kazanıyor diye anında hesabı sıfırladılar. sonrasında yeni hesap açın gibi saçmalıklar, sonrasında da canlı cevap bile vermedi isteyene ekran resimlerini atabilirim. sakın para yatırmayın!