Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Betconun Güncelleme Mühabbeti

osmanarslan72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,595
1,113
113
Ya arkadaşlar bu siteler ne zaman Avrupa ligi maçları olsa kupa maçları olsa ya bunlar hepmi bu maçlara denk gelip kuponlarını göremezsin kuponun kazanır beklersin kaybeder kayıp bonusu alamazsın ne rezil bir alt yapı ya Allah kahretsin bunları Bir tek benmi böyle düşünüyorum şaka gibiler herzaman ya yıllardır artık moda oldu cekim verirsin gucenlleme ulan neyin güncellemesi sene kaç millet uzaya gidiyor biz iki kuruş parayı çekene kadar akla karayı seçiyoruz Instagram whatsaap Twitter bukadar güncellemeye girmiyor yabancı sitlerde ayda bır ya olur ya olmaz böyle bir saçmalık Türkiye'ye mi özel kardeşim şaka gibisiniz nalet gelsin bu alt yapıya hep aynı şeyler yeminle bu işin içinde başka şeyler dönüyor güncelleme ulan gören diyecek bunlar ne calistiriyorsa guncelleme yapacak diğer alt yapılarda niye her hafta olmuyor gerçekten baydı bu sistemler nalet gelsin nalet gelsin...... Herkese iyi forumlar

osmanarslan72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,595
1,113
113
Başka alt yapıda site önerecek varsa onere bilir

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,851
5,880
113
ya klâsik slot rtp düşürme güncellemesi yüz kere dedim bu alt yapı ölmüş her hafta aynı senaryo kaldıramadığı bir yana dursun o esnada öyle bir ayar veriyorlar ki rtp %10-20 civarı geziyor yatırımlar da hiç güncelleme yok ne hikmetse nerde b**co orda bokluk

osmanarslan72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,595
1,113
113
ya klâsik slot rtp düşürme güncellemesi yüz kere dedim bu alt yapı ölmüş her hafta aynı senaryo kaldıramadığı bir yana dursun o esnada öyle bir ayar veriyorlar ki rtp %10-20 civarı geziyor yatırımlar da hiç güncelleme yok ne hikmetse nerde b**co orda bokluk
Ya knk sovecem şimdi diğer alt yapılarda niye olmuyor Türkiye'ye özel birseymi

Barakuda09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,179
1,796
113
Başka alt yapıda site önerecek varsa onere bilir
Bunlar hep bahane ona bakarsan vipslot geleneksel freebet etkinligi vardi dunden beri oynanmiyr o binusla birgunu gecti guncellemeden kaynakli diyorlar yani kisacasi guncelleme ve alt yapi bunlarin vazgecilmez bahanesi

halil889*

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,421
1,820
113
bu betcolardan kurtulmak lazım bak sonra nasıl bonuslar artıyo

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,851
5,880
113
Ya knk sovecem şimdi diğer alt yapılarda niye olmuyor Türkiye'ye özel birseymi
la bilerek yapıyorlar artık batan gemi misali büyük güncelleme de %50 net üye kayıpları vardı artık bu alt yapı bitmiş oynamayın

osmanarslan72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,595
1,113
113
Bunlar hep bahane ona bakarsan vipslot geleneksel freebet etkinligi vardi dunden beri oynanmiyr o binusla birgunu gecti guncellemeden kaynakli diyorlar yani kisacasi guncelleme ve alt yapi bunlarin vazgecilmez bahanesi
Çok sinir oldum saat 21.00 den beli kayıp bonusu Alacam gunceleme diyor gelde delirme

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,851
5,880
113
Bu güncellemelere inanmıyorum bugün hep maçları satın aldılar
hikâye be ne güncellemesi uyduruktan tayyera betco işi 🤣 bir bu boklu alt yapı b**co da bir de zlot alt yapısında oynanmaz