- 9,134
- 6,409
- 113
Guzel sözler ayni geçmişte kalan guzel gunler gibi
Özdemir asafin ağzına sağlık..çok manidarGuzel sözler ayni geçmişte kalan guzel gunler gibi
Geceleri icki icmek sarhoş olmak serbetsŞimdi sövsem betcoya üstüne ban yeriiz durduk yere
Happy days kacacak
Geceleri icki icmek sarhoş olmak serbets
Size 2007 yılında yüzlerce kez izlediğim videoyu atayimda neselenin..beni eriten tatlı cadiydi..Şimdi sövsem betcoya üstüne ban yeriiz durduk yere
Happy days kacacak
200 tl kayıp bonusu alacam diye bu saatlere kadar bekledim 😀😀Aq nalet olası betco saat kaç oldu ne kuponlar sonuçlanıyor ne kayıp bonusu alınıyor rezil şerefsizler bir daha da betcoya tövbe etkinlik için bile yatırmam betcolara
Yat uyu @Antep7575 atar sana 200200 tl kayıp bonusu alacam diye bu saatlere kadar bekledim 😀😀
Sen bendende iyiymissin..günlük fres için sayısız kez gir çık yaptım dd200 tl kayıp bonusu alacam diye bu saatlere kadar bekledim 😀😀
Normalde uyumam lazımdı ama içime dert oldu bekliyorum 😀Yat uyu @Antep7575 atar sana 200
Kaç fs 😀😀Sen bendende iyiymissin..günlük fres için sayısız kez gir çık yaptım dd
Hamama baktinmi,,Antep'in hamamı meşhur oradadır dDAntep 75 75 nerdesin cik ortaya ortadogu senmi yaktin
Konumu at dostum alayim onu ordanHamama baktinmi,,Antep'in hamamı meşhur oradadır dD
20 mi yukluyorlardu..ertesi gün Freespin dDKaç fs 😀😀
İnşallah dostum20 mi yukluyorlardu..ertesi gün Freespin dD
Belki bonusa girer hissi var dddddD
Gaza geldim geçen gün betplayiin günlük 5 Freespin vermesiyle,,ilk turda frese girmişti dDİnşallah dostum