- 1
- 0
- 1
Arkadaşlar canlidestek kapalı cevap veren yok
Çekim yaptım ben ödediArkadaşlar canlidestek kapalı cevap veren yok
Tebrikler Batuhan nasıl yaptınÇekim yaptım ben ödedi
Talep verdim 1 saat oluyor kaç saat de geldiÇekim yaptım ben ödedi
2 3 saat sürüyor ama geldi yani biraz bekleyinTalep verdim 1 saat oluyor kaç saat de geldi
Eyvallah dost 20 dk içinde kalan bakiye düzeltildi çekim iptal edildi 100 TL kaldı tekrar çekim verdim 1 saat geçti çekim talebi yazıyor bekleyelim bakalım2 3 saat sürüyor ama geldi yani biraz bekleyin
Eyvallah dost 20 dk içinde kalan bakiye düzeltildi çekim iptal edildi 100 TL kaldı tekrar çekim verdim 1 saat geçti çekim talebi yazıyor bekleyelim bakalım
Ödediler 🤙Hadi bakalım oduceklermi
Bende anlamadım la bende bekliyorum sabahtan beri canlı açık deil bunlar nasıl konuşup almış para çekmiş ben anlamadım 😄Ben 6 saattir uğraşıyorum daha bonusu alamadım bağlanmıyor canlı desteğe siz çekim yapıyorsunuz hatta yaparken de bağlanıyorsunuz nasıl iş bu ya 😊
Hiç çözemedim baksana adamlar hem bonusu alırken hem de çekerken bağlanmış ben sabahtan beri bağlanamadım 😊Bende anlamadım la bende bekliyorum sabahtan beri canlı açık deil bunlar nasıl konuşup almış para çekmiş ben anlamadım 😄
Ben bu sitenin ve betzone adlı sitenin aynı site ve TC topamak için açılan siteler olduğunu düşünüyorum tecrübelerime dayanarak bizi ağır skiyor olabilirler her siteye üye olmamak lazim üstad ben artık 100tl de verse temkinli olucam bu konudaHiç çözemedim baksana adamlar hem bonusu alırken hem de çekerken bağlanmış ben sabahtan beri bağlanamadım 😊
Doğru diyorsun da sonuçta şuan olduk en azından alalım bari diyorum bende 😊Ben bu sitenin ve betzone adlı sitenin aynı site ve TC topamak için açılan siteler olduğunu düşünüyorum tecrübelerime dayanarak bizi ağır skiyor olabilirler her siteye üye olmamak lazim üstad ben artık 100tl de verse temkinli olucam bu konuda
Ama yok yani 29 dakikadır aynı sayfadayım açık bekliyorum değişen hiç bişey yok bağlanmıyorDoğru diyorsun da sonuçta şuan olduk en azından alalım bari diyorum bende 😊
Aynen reis doğru en azından al ama tabi alabilirsek 😄Ama yok yani 29 dakikadır aynı sayfadayım açık bekliyorum değişen hiç bişey yok bağlanmıyor
Ödeme ne zamana geliyor