- 1,590
- 815
- 113
Sıra Istanbul'un Fethi arkadaşlar, milliyetci bir site galiba
SADECE SORDUM BİLGİLENDİRME YAPILMASINI İSTEDİMKardesim msj sayin daha 21 onkarda bu konuda zaten 😁 msj sayisi ve aktilflik suresi ile alakali olabilir.taninmis uye diyor forumda seni taniyan varmi?
Ee siran 31 dusunce site neci olcak?Sıra Istanbul'un Fethi arkadaşlar, milliyetci bir site galiba
Bne mod degilim kardes sen gibi uyeyim 😁😁SADECE SORDUM BİLGİLENDİRME YAPILMASINI İSTEDİM
SAYIN ADMİN DALGA GEÇİLECEK YADA BİLGİ UKALALIĞI YAPMADIM
AMA BİLGİLENDİRMENİZ ÇOK YARDIMCI OLDU SİZE ZAHMET HESABIMI KAPATIRMISNIZ
Dur la uyeye sinirlendin diye forumu yakma. Adam admin degil.SADECE SORDUM BİLGİLENDİRME YAPILMASINI İSTEDİM
SAYIN ADMİN DALGA GEÇİLECEK YADA BİLGİ UKALALIĞI YAPMADIM
AMA BİLGİLENDİRMENİZ ÇOK YARDIMCI OLDU SİZE ZAHMET HESABIMI KAPATIRMISNIZ
Gerçekten mi yaa? Boşa mı bekledim ofVermiyorlar siteye adam çekmek için yapılmış dümen Twitter adminine mesaj atın diyor admin mesajı gizliye almış mesaj bile atılmıyor boş mevzu çakal site
bu bonusu alamassakBne mod degilim kardes sen gibi uyeyim 😁😁
Twiter adresi varmı sözde atinda bı spamliyakVermiyorlar siteye adam çekmek için yapılmış dümen Twitter adminine mesaj atın diyor admin mesajı gizliye almış mesaj bile atılmıyor boş mevzu çakal site
Msj gizlide falan degil ben dm attimVermiyorlar siteye adam çekmek için yapılmış dümen Twitter adminine mesaj atın diyor admin mesajı gizliye almış mesaj bile atılmıyor boş mevzu çakal site
Dur la uyeye sinirlendin diye forumu yakma. Adam admin degil.