Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betdolar - 20₺

atx

90+1 Oynanıyor.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,028
263
83
Merhaba beyler bayanlar,
Az önce sms aldım.. sizde deneyin şansınızı site hakkinda bilgim yoktur abuk subuk yorum atmayiniz..
Twitter adreslerini takip ediyorsunuz. Canli desteğe Twitter k.a ve cep nosunu veriyorsunuz ayrica freesplini hangi oyunda istiyorsanız söylüyorsunuz bu kadar..
Ana parayi 1.40 oraninda çeviriyorsunuz min ve max cekim 100 tl dendi bana
20 tl ana para 20 adet freesplin (istediginiz oyunda)
Iyi Günler Size Özel 40TL DENEME BONUSU
Yatirim Sarti yok Çevrim Sarti yok detayli bilgi icin www.betdolar41.com tiklayiniz..

Haydin kolay gelsin

Son düzenleme:

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,326
3,185
113
Bonusumuzdan yararlanabilmeniz için öncelikle ile Twitter hesabımızı takip Edin , bu işlemi gerçekleştirdikten sonra Twitter kullanıcı adı ve telefon numaranızı bizlere iletiniz ,Gün içerisinde bilgileriniz kontrol edilerek hakkınız olması durumunda bonusunuz hesabınıza aktarılacaktır . Bonus 20 ₺ çevrimsiz + 20 ₺ Freespın olarak aktarılmaktadır , Freespını hangi oyunda ve bilgisayardamı yoksa Mobildemi giriş yapacagınızı belirtmeniz gerekmektedir . Anlayışınız için teşekkür eder , BetDolar Ailesi olarak iyi günl

• Beğen
Tepkiler: atx

Sword08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,359
1,845
113

CESUR CESUR
www.betdolar41.com
PAPARA İle Minimum 20 TL Yatırım İmkanı!

Kaybettim diye üzülme , BetDolarda kaybetmek yok ! Her yatırımınıza efsane kayıp bonusları bizde.

Sitemiz Hoşgeldiniz ben Müşteri Temsilciniz Cesur ,
Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?
14:17

Merhaba sitenize yeni uye oldum deneme bonusu rica ediyorum
14:18

Iyi Günler Size Özel 40TL DENEME BONUSU
Yatirim Sarti yok Çevrim Sarti yok detayli bilgi icin www.betdolar41.com tiklayiniz..
14:18

Bonusumuzdan yararlanabilmeniz için öncelikle ile Twitter hesabımızı takip Edin , bu işlemi gerçekleştirdikten sonra Twitter kullanıcı adı ve telefon numaranızı bizlere iletiniz ,Gün içerisinde bilgileriniz kontrol edilerek hakkınız olması durumunda bonusunuz hesabınıza aktarılacaktır . Bonus 20 ₺ çevrimsiz + 20 ₺ Freespın olarak aktarılmaktadır , Freespını hangi oyunda ve bilgisayardamı yoksa Mobildemi giriş yapacagınızı belirtmeniz gerekmektedir . Anlayışınız için teşekkür eder , BetDolar Ailesi olarak iyi günler dileriz

NOT ; Bonusunuzu kullandıktan sonra Twitter hesabımızdan takibi bıraktığınız taktirde bundan sonrasındaki etkinlik bonuslarımızdan yararlanamayacagınızı bilmenizi isteriz .

aksoy1993

Üye
Yeni Üye
31
5
8
site hakkında çok şikayet var ama şansımızı deneyelim yatırım şartı yok kontrol sağlandıktan sonra 30 dakika içinde eklenicek dedi paylaşım için teşekkürler

• Beğen

Sword08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,359
1,845
113
Güzel bonus arkadasa tesekkurler isallah sorunsuz islem yaparlar

• Beğen

atx

90+1 Oynanıyor.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,028
263
83
Umarım olumlu sonuçlanır arkadaşlar bol şanslar şimdiden:)

Burq271

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,475
348
83
Sadece sms gidenlere verebilirler

• Beğen

atx

90+1 Oynanıyor.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,028
263
83

Sword08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,359
1,845
113
Ben de ulaştım canlı desteğe bonus ekleme süresi 60 dk dan 180 dk çıkmış :)

atx

90+1 Oynanıyor.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,028
263
83
Canli destekten sarp çıktı rica ettim hemen aktif etti destekte bi 10.15 dakika bekledim o kadar 60 veya 120 dk denilmedi hiç