Bana da aynı şey ve dün 2 kere daha bağlanmıştım kısa süre sonra eklenecek diyorlardı . sahtekarlar ..... yoksa baştan söyleyin uğraşmayalımAktarılan bonusu SMS gönderilen numaralara sistemsel olarak otomatik şekilde aktarılmaktadır , Bu listede sizin numaranız olmadıgı için aktarım saglanmamaktadır.
Bosuna uye olmayin boş site sms e gelenlere veriyolar
Para çekiminde belge talep ettiler mi ?Arkadaşlar kesinlikle sağlam site bence 15dkda yatırdılar parayı.20 tl nakit ekliyorlar bikere 1.40dan oyna 100 yap çek.20 spinide direk ana Bakiyeye geciyo 20 tl nin üstüne.yanliz çekim.verirken kasada nekadar varsa kusuratida yazın kasa 00.00 olsun yoksa iptal oluyo çekim.onlar zaten 100 yatırıp.ben paparayla çektim 15 dkda yatırdılar bilginize...
profil nedeniyle değilmiş .bakiye 110du hepsini çekmek gerekiyormuş ben 100 sınır diye 100tl çekim veriyordum.profilini düzenle benimde ilk çekim iptal olmştu düzelttim yatırdılar Ekli dosyayı görüntüle 27292
bazen öyle oluyor sonra düzeliyor, az kafa dinliyorlardırCanlı destek yok bende beyler çevrimdışı mesaj diyor ? Nasıl baglancsz canlıya bonus devam ediyormu
Hala varmı bu bonus çekim yapan falan varmı ben az once yarım sayıyla routubet bonusunu hiç ettiöbazen öyle oluyor sonra düzeliyor, az kafa dinliyorlardır