😂Bakiyeyi sıfırladılar
Bunu yazdı papağan gibi aynı şeyi tekrarlıyoDeğerli üyemiz Deneme bonusundan elde ettiğiniz kazancınızı çekebilmeniz için bakiyenizi 1500₺ yapmanız ardından 150₺ olarak 2500₺ yapmanız ardından 250₺ talep verebilirsiniz. Çekim sonrası bakiyeniz düzenlenecek
Eyvallah 🥴O zaman yorumu geri aldım Ama senin yorumunda biraz detaysız olunca benim anladığım şekil olmuş kardeşim
Ekran at bizim kini neden ödemediBenim çekim ödendi beyler havale ile haberiniz olsun
Ne biliym kardeş seninkini niye ödemedi yalan borcummu var havale ile ödediler işteEkran at bizim kini neden ödemedi
Hangi oyunda yaptın kralNe biliym kardeş seninkini niye ödemedi yalan borcummu var havale ile ödediler işte
Bizde swette yaptık ödemediNe biliym kardeş seninkini niye ödemedi yalan borcummu var havale ile ödediler işte
Sweet 1000Bizde swette yaptık ödemedi
Aynen öyle tek oyun başka oyuna geçince ödeme yapmıyor muhtemelen başka siteye attım kasa 2 k paylaşan arkadaşa teşekkürlerBanada 250 yi ödedi sadece spin oynadığınız oyunda oynayın
Ben de özel oran oynadım pusuladaki tertemiz 8 oranAynen öyle tek oyun başka oyuna geçince ödeme yapmıyor muhtemelen başka siteye attım kasa 2 k paylaşan arkadaşa teşekkürler