- 14
- 4
- 3
Spin gözükmüyor oyun içinde canlı desteğe bağlanıcaz ama sıra malum 2000 kişi
Bende aynı Bonusu aldım 650 iken birden 900 oldu çekim verdim gelmedi hala hangi yöntemle çekdin senBen 99 fs aldım %100 çevrimi tamamladım kasam 5 TL ilken 900e sabitlendi çekim verdim geldi
Bizde niye görünmüyor oyunda bonus acavaBende aynı Bonusu aldım 650 iken birden 900 oldu çekim verdim gelmedi hala hangi yöntemle çekdin sen
Site biraz kafa gidik oyun devam ederken birden donuyor yenileyip devam ettim sürekliBizde niye görünmüyor oyunda bonus acava
Kardeşim bende direk havale ile verdim gelmedi bekadan sürede geldi senin900 çekim 2 dakikada ödendi teşekkürler
Benimkide gelmedi halaKardeşim bende direk havale ile verdim gelmedi bekadan sürede geldi senin
Bizimki gelmeyecek galiba adam 2 dkda ödedi diyor benim yarım saat oldu talep alındı yazıyor işleme alındı yazsa tamam ödenecek diyecekse🙂Benimkide gelmedi hala
Bendede yarım saat oldu aynı öyle yazıyorBizimki gelmeyecek galiba adam 2 dkda ödedi diyor benim yarım saat oldu talep alındı yazıyor işleme alındı yazsa tamam ödenecek diyecekse🙂
Bu mstöztrk sitenin adamı ozaman😁Bendede yarım saat oldu aynı öyle yazıyor
Bakalım hayırlısı cano bence sitede toğunluk oldugundan uzun sürüyorda olabilir canlı dedtek baya yoğundu çünkiBizimki gelmeyecek galiba adam 2 dkda ödedi diyor benim yarım saat oldu talep alındı yazıyor işleme alındı yazsa tamam ödenecek diyecekse🙂
kral spinlerin bet değeri nedirBakalım hayırlısı cano bence sitede toğunluk oldugundan uzun sürüyorda olabilir canlı dedtek baya yoğundu çünki
Yoğunluk esnasında 2-3 satte gelmzse umudu keseriz
1₺spin bet değeri nedir?
Şimdi işleme alındıBu mstöztrk sitenin adamı ozaman😁
Ödedndi dedi şimdi benimkine ama para gelmediBizimki gelmeyecek galiba adam 2 dkda ödedi diyor benim yarım saat oldu talep alındı yazıyor işleme alındı yazsa tamam ödenecek diyecekse🙂
Geçen ben bu Azuri diye bir site var deneme bonusundan 1690 çıkdı gırgırına direk 1650 çekim verdi 3 saat sonra geldi payfixe hayret ettim 🙂Bakalım hayırlısı cano bence sitede toğunluk oldugundan uzun sürüyorda olabilir canlı dedtek baya yoğundu çünki
Yoğunluk esnasında 2-3 satte gelmzse umudu keseriz
Havalemi çektinÖdedndi dedi şimdi benimkine ama para gelmedi