- 13,318
- 7,882
- 113
İşleminizi kontrol ediyorum bu arada güncel promosyonlarimiza göz atabilirsinizHayır sporda oynadım heryerde
İşleminizi kontrol ediyorum bu arada güncel promosyonlarimiza göz atabilirsinizHayır sporda oynadım heryerde
Bekliyorum kanka sjjzjdİşleminizi kontrol ediyorum bu arada güncel promosyonlarimiza göz atabilirsiniz
Kral seni unutmuslar adam az önce çekmis 2 saatte gariplik işte adam seciyolsrDün akşam 18 de çekim verdim 30 saat oldu daha yatacak 900 tl bugün oynayıp çeken var neyi bekliyoruz acaba
Yazdik en kısa süre dior 30 saat geçmişKral seni unutmuslar adam az önce çekmis 2 saatte gariplik işte adam seciyolsr
Birine 25 saatte ÖdemişYazdik en kısa süre dior 30 saat geçmiş
Sebeb neymiş dostYatırım yapipta parama çöken şerefsizler. Sizin ben taaaaa dogranlarunizin amk.
Arkadaşlar çekim yaparken iban yazarken aralarda boşluk olmasın gelmez paranız öylece beklerKral seni unutmuslar adam az önce çekmis 2 saatte gariplik işte adam seciyolsr
Ayrıca tek bonus yok 3 bonusunuz var onlarda çevrimsiz yatırımsız ben yeni fark ettim 900 çekince çıkmıştım görmemişim🙂Arkadaşlar çekim yaparken iban yazarken aralarda boşluk olmasın gelmez paranız öylece bekler
Hala para dağıtıyormu bu site? Ne para varmış adamlarda🙂Çekim 8 saat sonunda geldi
Banada aynısını yaptılar yok çevrimi tamamlamadiniz yok bonus kurallarına uymuyor falan filan biseyler. Sinirlendim olan bakiyeyide harcadım kapattım40 saat sonunda çekim iptal olmus bu sitenin ......
Hangi bonus onlar birader yazar mısın ?Ayrıca tek bonus yok 3 bonusunuz var onlarda çevrimsiz yatırımsız ben yeni fark ettim 900 çekince çıkmıştım görmemişim🙂