- 22
- 11
- 3
Bende de aynısı oldu ve havale ile 900 talep verdim. 16:20 de, hala işleme bile alınmadı bekliyorum.Ben 99 fs aldım %100 çevrimi tamamladım kasam 5 TL ilken 900e sabitlendi çekim verdim geldi
Bende de aynısı oldu ve havale ile 900 talep verdim. 16:20 de, hala işleme bile alınmadı bekliyorum.Ben 99 fs aldım %100 çevrimi tamamladım kasam 5 TL ilken 900e sabitlendi çekim verdim geldi
Benden 3 dk sonra talep vermişsin neredeyse 3 saat oldu bende de durum aynı ödeme yokÇekim talemi verdim 2 saattir beklemede
Belki gelir dedebetewin bu koca da 200 freespin var dalınnnnnBenden 3 dk sonra talep vermişsin neredeyse 3 saat oldu bende de durum aynı ödeme yok
Bana da aynısı oldu canlıda sıra bekliyorum şimdiSweet bonanzada slot bonusu aldim 900 oldu oyuna daldığım için 870 tl de çekim verdim iptal oldu 9999 tl çevirin dior bendemi yanlislik var aldığım bonusta belli
La yürü sponsor zaten ilk defa mi cekimin gecikiyor 10 bin kişi var belkiBunlar ödemezler 3-5 kişiye rastgele ödediler kalana ödemezler bizden 1 saat sonra talep verene ödeniyor bizimki hala bekliyor ödemeyeceklerinin kanıtı rastgele bi kaç kişiye ödediler sadece
İlk defa gecikmesi değil mesele 3 saati geçti hareket yok benden 1 saat sonra çekim verene 40 dakikada ödeme yapıldı bana yapılmadı işlem sırasına göreyse önce benim ödemem yapılması gerekmiyor muydu? Demek ki ortada işlem sırası yok rastgele bi ödeme durumu var çekim verenlerden rastgele seçip ödüyorlar demek oluyor buLa yürü sponsor zaten ilk defa mi cekimin gecikiyor 10 bin kişi var belki
Akşama doğru öder herkesin bende çekim vereli 2 saat olduİlk defa gecikmesi değil mesele 3 saati geçti hareket yok benden 1 saat sonra çekim verene 40 dakikada ödeme yapıldı bana yapılmadı işlem sırasına göreyse önce benim ödemem yapılması gerekmiyor muydu? Demek ki ortada işlem sırası yok rastgele bi ödeme durumu var çekim verenlerden rastgele seçip ödüyorlar demek oluyor bu
Ben sektir ettim siteyi kapattım gitti boş yere beklemeye gerek yok atmye gidecektim sırf bu gelir diye gitmedim gider yatırırım birazdan kendi paramla oynarımAkşama doğru öder herkesin bende çekim vereli 2 saat oldu
Bilader galiba sen başka sitelerin adamısın bu dürüst olan siteleri karalıyorsun ama gt olan siteleri burda övüyorsun gelmedimi paran kardeş gt oldunmu acaba 🤣şu yorum bile fake oldugunu gösterir xd demekk iarkadaşlar celkemiyoru mdiyenler haklıyız ödemez bence de umarım yanılırım d
Ilk yatırum bonusu cok ıyı buranın tek kat cevrım ıstıyor, yaturım yapılır mı ne dıyorsunDeneme bonusu değil normal yatırıp çekim verdim işleme girmedi daha 3 saat oldu bakalım ne zmn gelecek veya gelmeyecekmi bilemiyorux
Yaptım da çekim beklior gelirse haber edin yap istersenIlk yatırum bonusu cok ıyı buranın tek kat cevrım ıstıyor, yaturım yapılır mı ne dıyorsun