- 270
- 76
- 28
Havale eft ver payfix iptal ediyorlarnış bende 02:10 verdim bekliyorum18.30 da talep verdim hâlâ bekliyorum
Havale eft ver payfix iptal ediyorlarnış bende 02:10 verdim bekliyorum18.30 da talep verdim hâlâ bekliyorum
site guvenılır guvenılırde yeni site yogun cok kazanc saglarsan baya beklersinbeyler siteye 5 k attım güvenilirmi
ama bonusları çok güzel garibime geldi sanki vir iş varsite guvenılır guvenılırde yeni site yogun cok kazanc saglarsan baya beklersin
PayFix ile çekim oluyormu acabaKardeşim bende direk havale ile verdim gelmedi bekadan sürede geldi senin
Payfixle çekimim geçte olsa geldiPayFix ile çekim oluyormu acaba
Eywallah saol kardeşimGece 1,48 pAyfix çekim verdim şimdi baktım 4 te çekim gelmiş
bende 1:41 de verdim payfix hala gelmedi bunlar nasıl gönderiyorlar aklım almıyor ya sıra ile göndermedikleri belli saçma sapan sistem yaGece 1,48 pAyfix çekim verdim şimdi baktım 4 te çekim gelmiş
Ben eft havale verdim çekim 02:10 işleme bile alınmamışbende 1:41 de verdim payfix hala gelmedi bunlar nasıl gönderiyorlar aklım almıyor ya sıra ile göndermedikleri belli saçma sapan sistem ya
saçma sapan mantık yok adamların yaptığı işte aynı yöntem ile benden sonra çekim veren adamın çekimi 3 saat sonra gelıyor benmki 6 saat oldu gelmediBen eft havale verdim çekim 02:10 işleme bile alınmamış
Aynensaçma sapan mantık yok adamların yaptığı işte aynı yöntem ile benden sonra çekim veren adamın çekimi 3 saat sonra gelıyor benmki 6 saat oldu gelmedi
Adamlar nakit yatiranlarin göndermiyor deneme bonusunu gonderiyor of 900 TL gönderen site çok sağlammış diyip cevrimsiz 3 5 k atsınlar da durtelim peşinde bence umarım yanilorumdur siz haklincikarsinizBen eft havale verdim çekim 02:10 işleme bile alınmamış
3 günArkadaşlar bets10dan ilk çekimim 2 saat önce payfix ile talep verdim ne zaman sonuçlanır bilgisi olan yazabilir mi