- 52
- 12
- 8
Mail adresine gönderiyor o koduQTP kodu diyor bu nedir daha önce girmişiz hatırlamyorum
Mail adresine gönderiyor o koduQTP kodu diyor bu nedir daha önce girmişiz hatırlamyorum
ona ozel link lazımYa arkadaşlar bu 5 usd lik bonus için profilimden reload yapmak gerekiyormuş ben bulamadım yapabilen Allah rızası için anlatsin
Canlı destekten mi alicaz kardsim5 gün üst üste alabilirsin
Yok kral profil kısmına tıkla vip secenegi var ona bas yeniden yükle kismindaCanlı destekten mi alicaz kardsim
Bana 5 gün sonra çekebilirsiniz dedi 50 dolar da yapmıştim şansa bak herkes çekmiş bı ben cekmedomhemen ödendi de keşke hepsini çekebilseydik
Sende mi?Kimlik Kabul etmiyor bir turlu
Nasıl yapcaz
Play Store'dan ortak uygulama sini inidr ordan kripto para hesabı veriyor onu yazcan çekim yapcagn siteyeNasıl yapcaz
Kanka ben cekemedim buna nasil yapicam10 dolar ödemem geldi. Teşekkürler Ekli dosyayı görüntüle 661891
Sen aldın mı nasıl alacaz bunu bir kere alan bir daha alabiliyorsaCanlı destekten mi alicaz kardsim
Yok kardeşim alamadım nasıl oluyo bilmiyorumSen aldın mı nasıl alacaz bunu bir kere alan bir daha alabiliyorsa
Kripto hesabındaki usdt hesabına talepte bulunman lazimKanka ben cekemedim buna nasil yapicam
seninki başka bonus reisBana 5 gün sonra çekebilirsiniz dedi 50 dolar da yapmıştim şansa bak herkes çekmiş bı ben cekmedom