- 229
- 68
- 28
😀😀😀😀Arkadaşlar inanın fransadayim hattı yeni aldım siteyi yeni gördüm direk böyle dediler üye olmayın
😀😀😀😀Arkadaşlar inanın fransadayim hattı yeni aldım siteyi yeni gördüm direk böyle dediler üye olmayın
Sen o parayi unut 😅😅😅😅 sahte bu siteBuyurun görsel 250 içinde yüzde otuz çevrimiz bonus aldım bakalımEkli dosyayı görüntüle 190471
Çekim verecem bakiye yükselsin bakalım paylaşırımSen o parayi unut 😅😅😅😅 sahte bu site
Lisansı düzeldi sitenin bence bu sitede paranız kalmaz güzel yeni bir site gönül rahatlığıyla deneyebilirsinizYazdıklarından birsey anlamadım
kaybedeli saatler oldu hocamLisansı düzeldi sitenin bence bu sitede paranız kalmaz güzel yeni bir site gönül rahatlığıyla deneyebilirsiniz
Çekim 15 dk sonra geldi bilginizeEkli dosyayı görüntüle 190648250 çekim verdim şuan
Kardeşim bu kadar masum düşünme. Kimse salak değil heleki forum yöneticileri hiç değil. Onlarda neyin ne olduğunu elbette senden benden iyi biliyorlar ama herkes ekmeğinde 😉😊 Başkana saygılar eleştiriye açık olduğunu düşünüyorumForum ajan kaynıyor.3 senelik üyeliği olduğu görünen !!!! şahıs ilk mesajinda faldiri foldur sitesinin bonusunu reklam ediyor.Acaip tipler türedi forumda Bunlara el atılması, bir çözüm yoluna gidilmesi gerekir
Tebrikler dost100 tl atıp oynasam tutmaz ne oynasam geldi şaka gibi bakiyeyi 100 e çektiler de site nasıl yatırırlırmı ödeme yapıyor mu
Teşekkürler