- 2,755
- 1,470
- 113
valla bılla ya 2 cevırdım bitti reis hassan dedim salih dedim soyismmimi diyemeden bitttiO ne öyle sana niye üvey evlat muamelesi yapmış
valla bılla ya 2 cevırdım bitti reis hassan dedim salih dedim soyismmimi diyemeden bitttiO ne öyle sana niye üvey evlat muamelesi yapmış
valla bılla ya 2 cevırdım bitti reis hassan dedim salih dedim soyismmimi diyemeden bittti
Vallahi hocam kime neye göre yukluyorlar bilmiyorum 8stersen canlı desteğe sor birde onun söylediği oyunlara girreel rush ve jack hammer 2 girdim yüklenmemiş yok
Bende yaptım ama netend oyunlarında gözükmüyo freespin uzun mu sürüyo geçmesi?Üye olmayan varsa yeni üyeliklere.
http://m.betgaranti242.com/
Şimdi sordum 1 saat içinde tanımlanıcakmış beklemek lazım sanırımBen yeni üye oldum 2 saat geçti freespin vermediler.hakkı olan kullanıcılara tanımlanmış.yatırım yapın dedi canlı destek.abuk sabuk bir site
Benik şansımdan istermisin 75 yaptım kaybettim100 yapanların sansindan istiyorum
Bendede 2 spin vardı hala duzelteceklerO ne öyle sana niye üvey evlat muamelesi yapmış