- 22
- 2
- 3
Sen cahilmisin bu kadar.Bu forumda çekim Paylaş konusu onyilllardir var.Hicbir haberin mi yok yoksa kasten mi yapıyorsun malmısin
ben bağlanamıyorum desteğeBetikent sitesine giriş yapmadan WiFi internetten çıkıp vodafon mobil den girdim .Canlı desteğe bağlandım yanliz uydurma ad-soyad telefon k.ad ile ..merhaba..dedim." 500 tl yatiracagim hoşgeldin bonusu alıp slot oynatayacagim yanliz çekimler hızlı ise denerim " dedim..
Bu sefer Aslı değil ATEŞ. " yatırım bonusunu bonus talepten alabilirsin " dedi. Peki ok dedim .yalnız sorun ustemen güncelleme vs gibi çekim ortalama ne kadar süre " ? Dedik.Ates ise " 5-10 dk efendim " dedi .Bu iyi gayet normal süre " dedim.Peki ATEŞ bu nedir diye alttaki ekranı koydum.Aninda kapattı ve ekran görüntü bile alamadik keşke ekran alıp öyle görüntü koysaydık.Ekli dosyayı görüntüle 552395
kanka beni mobil internetten de engelledi aw qwrewqrwqeBetikent sitesine giriş yapmadan WiFi internetten çıkıp vodafon mobil den girdim .Canlı desteğe bağlandım yanliz uydurma ad-soyad telefon k.ad ile ..merhaba..dedim." 500 tl yatiracagim hoşgeldin bonusu alıp slot oynatayacagim yanliz çekimler hızlı ise denerim " dedim..
Bu sefer Aslı değil ATEŞ. " yatırım bonusunu bonus talepten alabilirsin " dedi. Peki ok dedim .yalnız sorun ustemen güncelleme vs gibi çekim ortalama ne kadar süre " ? Dedik.Ates ise " 5-10 dk efendim " dedi .Bu iyi gayet normal süre " dedim.Peki ATEŞ bu nedir diye alttaki ekranı koydum.Aninda kapattı ve ekran görüntü bile alamadik keşke ekran alıp öyle görüntü koysaydık.Ekli dosyayı görüntüle 552395