- 3,863
- 2,010
- 113
100 TL nakit ekleniyor her alanda gecerli sporda oynanacaksa 1.50 üzeri olacakmış en az. 3k yap 300 çek . Vakit geçirmek isteyen denesin
Nerden alıcaz100 TL nakit ekleniyor her alanda gecerli sporda oynanacaksa 1.50 üzeri olacakmış en az. 3k yap 300 çek . Vakit geçirmek isteyen denesin
Canlı destekNerden alıcaz
Cevap vermiyor agaCanlı destek
Müşteri temsilcilerimiz diğer üyelerimize hizmet vermektedir kısa süre sonra bağlanacaktır efendim.Cevap vermiyor aga
Tabi efendim 😂Müşteri temsilcilerimiz diğer üyelerimize hizmet vermektedir kısa süre sonra bağlanacaktır efendim.
Dedeye girdim Max win attı çekim verdim uğramadım bile farm çevirmekle uğraşmam direk Fuller satın alım yaparım gelirse gelir gelmezsede gelmez100 tlllere 200 lere artık bisey olmuyor 3k 5k yap çekler boş iş uğraşmaya degmez
Öderse bilgi ver ona göre deneyelimÇekim verildi
Ödeme geldi payfixten ilk verdim iptal edildi sonra paparadan verdim 4 dkda geldiÖderse bilgi ver ona göre deneyelim
sporda mi slottami katladinÖdeme geldi payfixten ilk verdim iptal edildi sonra paparadan verdim 4 dkda geldi
Ölmüşcanlı destek nerdeki
TebriklerÇekim verildi
Dedeye girdim maxwin verdi diyor sence nerde katlamış olabilir?sporda mi slottami katladin
gormedim kardessDedeye girdim maxwin verdi diyor sence nerde katlamış olabilir?
ben aldım..Üye olalımmı devammı