- 6,915
- 4,716
- 113
Shining hot 100u silmisler hangi oyunda oynayalim
sivit bonanzaShining hot 100u silmisler hangi oyunda oynayalim
Benim bakiye düzeltmeden kardeş sen canlıya söyledin mi şu oyunu oynayacam diyeBakiye düzenlendi haydi bakalımEkli dosyayı görüntüle 325592
Yok aqaBenim bakiye düzeltmeden kardeş sen canlıya söyledin mi şu oyunu oynayacam diye
Ne bilim bende söylemedim umarım sorun yapmazlar 500 tl boru muYok aqa
Aynen inşallah senin bakiye düzenlenmedimiNe bilim bende söylemedim umarım sorun yapmazlar 500 tl boru mu
Benimki 3 saat olucak benimki gelmeden seninki gelirse demek ki bana ödemicek lerBakiye düzenlendi haydi bakalımEkli dosyayı görüntüle 325592
Bizede yollamazlar kesin 😪😪2 saat oldu çekim yok. Normal aslında her bağlanmak istediğinde binlerce üye ile karşılaşıyorsun. Bugün rahat 2 saatte 500.000 çekim yollamışlardır
Bakalım dostBenimki 3 saat olucak benimki gelmeden seninki gelirse demek ki bana ödemicek ler
Benim bakiye de guncellendiNe bilim bende söylemedim umarım sorun yapmazlar 500 tl boru mu
Benim düzenleme falan yapıldı bekliyorumBizede yollamazlar kesin 😪😪
Site bunu düşünmez dost. Onlar için bu senin problemin onların değilBebim banka hesapladim hepsi bloklu bu naisl olucak sacmalik
O 1 tlsivit bonanza
Benim düzenleme yapılslı 3 saat olduBenim düzenleme falan yapıldı bekliyorum
Boskoy dost bizi dusunmeyini biz asla dusunmeyizSite bunu düşünmez dost. Onlar için bu senin problemin onların değil