- 853
- 315
- 63
Aynı durum bende de mevcut 14.59 da çekimi verdim işleniyor diyorOnaylandı dese sıkıntı yokta hala işleniyor yazıyor. Ödeyip ödenmeyeceğini kestiremiyorum. 10 saati geçti neredeyse
Aynı durum bende de mevcut 14.59 da çekimi verdim işleniyor diyorOnaylandı dese sıkıntı yokta hala işleniyor yazıyor. Ödeyip ödenmeyeceğini kestiremiyorum. 10 saati geçti neredeyse
Ben uye oldum otomatik yukleniyor denildi eklenen yok 125 frespjnde sectimOnaylandı dese sıkıntı yokta hala işleniyor yazıyor. Ödeyip ödenmeyeceğini kestiremiyorum. 10 saati geçti neredeyse
Çekim yapan çok kişi oldu. Ben havale/EFT ile çekim verdim.bi kaç saat önce Telgramdan yazdım işleminiz beklemede dedi Bekliyoruz bakalımAynı durum bende de mevcut 14.59 da çekimi verdim işleniyor diyor
Bende aynı şekilde senin gibi talep verdim iptal etme gibi bir durum da yok ama en kötü 24 saate kadar yatırırlar diye düşünüyorumÇekim yapan çok kişi oldu. Ben havale/EFT ile çekim verdim.bi kaç saat önce Telgramdan yazdım işleminiz beklemede dedi Bekliyoruz bakalım
Sabaha gelmiş olur bence. Yat uyuBende aynı şekilde senin gibi talep verdim iptal etme gibi bir durum da yok ama en kötü 24 saate kadar yatırırlar diye düşünüyorum
Hangi oyunda cevirdin kardesim2 saatte geldi 500 tl
İptal nasıl ettiriyorsun kardoBen iptal ettirdim Kolaypay verin dedi mesajda atmışlar zaten hızlı işlem için Kolaypay yöntem ini kullan diye
Destekten bekleyeyim dedim 350 kişi varken bağlandı iptal ettirdimİptal nasıl ettiriyorsun kardo
Aa şimdi çekim geldi benimDestekten bekleyeyim dedim 350 kişi varken bağlandı iptal ettirdim