- 6,723
- 2,874
- 113
Çekimi gelen olursa atsa buraya ödenirse çok iyi olur
Evet banada oyle olmauta basladi sadece tek faturada hat kapaniyo. Allah bunların belasını versinHat kapandi sms bile gelmiyor.lanet olasi turk telekom daha 1 fatura var lan sadece.ne adi firma oldu bu serefsizler
Gelenede kapatmis ocler 4 gun once giden aramalara kapandi simdi gelenidr kapatmislar sms bile gelmiyor.allah belalarini versin taahut dolsun hemen deisicem telekomu.hatta faturasiza gecicem ondan istersen 1 sene yukleme kapanma olmuyor bide zorla taahhut aliyor serefislerEvet banada oyle olmauta basladi sadece tek faturada hat kapaniyo. Allah bunların belasını versin
Bütün operatörler için mi gecerli yoksa sadece Türk Telekomda mi böyleEvet banada oyle olmauta basladi sadece tek faturada hat kapaniyo. Allah bunların belasını versin
Sen çekme kardeşimAgalar kimlik tarihine ne yazdiniz benimki 2031 yeni kimlik ama 2031 yılı yok 🤣
Bende 2023 yaptım gün ay doğru girdim yıl i 2023 yaptım çekim onay aldıAgalar kimlik tarihine ne yazdiniz benimki 2031 yeni kimlik ama 2031 yılı yok 🤣
Ne yapacaktık reisSen çekme kardeşim
Tmm dost 🤣Sen çekme kardeşim
Şakasına takıldım arkadasa dostNe yapacaktık reis
Yok la ödüyor takır takır Telegram grubu var takıldığım orda herkes çekiyor şimdi gördüm payfix le 4 dk da çeken bile varBu isin icinde bi bit yenigi var.birazdan sponsorluk bitmistir basligi gorebiliriz