- 3,024
- 1,591
- 113
Kaldırmışlar galiba şimdi baktım çıkmıyor Shining Hot 100 De 10 tldi10 tl hangi oyun var
Kaldırmışlar galiba şimdi baktım çıkmıyor Shining Hot 100 De 10 tldi10 tl hangi oyun var
Bunuda kapattılae heralde abiCikmadi bu oyun
Ben bonusu almadan seninki onaylı idi reis ben çekim verdim benimkide onaylandı daha seninki gelmedi bankadan da farkeder belki hangi banka idiBalkondan atla benim çekim onaylı da 2 saat olacak gelen giden yok 😂
Ziraat bankasıBen bonusu almadan seninki onaylı idi reis ben çekim verdim benimkide onaylandı daha seninki gelmedi bankadan da farkeder belki hangi banka idi
@HayatindibiSpin alanlar north guardians 5 tlden çeviriyor
Onayladı ya elbet öderler herhalde demi yamuk yapmazlar reisZiraat bankası
Site gitti galiba juana bakamadimFire hot 100
Shining hot 100
Bunlar kalktı sanırım yine bi bak olmadı
Big Juan a gir o var
Keşke spin saklasaydınSite ödüyor mu 50k verdi 125 spin şaka mı bu ya 500 Çekim verdik
Ona gerek yok herkes görüyor burda yazdıklarınızı 500 den olmayın elinizdeki benim kasa da 5k asla yapmam ayikilirsa eldekinde olursunuzKeşke spin saklasaydın
selamun aleykum yanılmıyorsam sende devlet sosyal yardım parası alıyordun bu devlet yardım parası her ayın 7 sinde yatırılıyordu bugün ayın 10 u hala paralar yatmadı paralar ne zaman yatar bilgin varmı ?Cikmadi bu oyun
Gizli sekmeden aç mobildenSite gitti galiba juana bakamadim
A.s yarin yatickmisselamun aleykum yanılmıyorsam sende devlet sosyal yardım parası alıyordun bu devlet yardım parası her ayın 7 sinde yatırılıyordu bugün ayın 10 u hala paralar yatmadı paralar ne zaman yatar bilgin varmı ?
kesin bilgi mi usta ?A.s yarin yatickmis