- 14,112
- 4,643
- 113
2 saat oldu hala çekim gelmedi havale eft ile verdik Salak gibi ondan galiba
Çekim vereceksen havale eft ile verme reis montrapay havale ile verHavale mi
Çıkmıyor Muş o oyunda artık north guardion mu neydi onu dene 🔨 var elindeYaziyoeum cikmiyor dost bu oyun link atarmisjn
360 i kulLan kazanırsan 2 k olur kaybedersen 1 k cepte2000 e zorlasam mi slot ta devam edebiliyorum sonuç ta 366 yi deneyim mi sizce ?
Diğer havale ile çekenlerinki geliyor Biz direk havale eft verdik 1 2 gün bile bekleyebiliriz benceMuhtemelen ödeme yönteminin havuzuna düşüyor çekimler uygun tutar olunca. Eşleşme oluyor o yüzden geç ödeme gelebiliyor diye. Tahmin ediyorum benimde 2 saati geçti
Reis sen havale eft ile mi verdin yoksa montrapay havale mi360 i kulLan kazanırsan 2 k olur kaybedersen 1 k cepte
Anında havale ile çekim verdim ben 3 saati geçti gelmediDiğer havale ile çekenlerinki geliyor Biz direk havale eft verdik 1 2 gün bile bekleyebiliriz bence
Benmkini sana atmış at bakalım 200 ü 🤣Arkadaslar. 200 cekim vermiştim site 2 kez 200 atti 😅
Ben bankayı ekledim sadece anında havale de çıkıyordu banka hesabım o yüzden ordan verdim montropayda çıkmıyordu banka hesabıReis sen havale eft ile mi verdin yoksa montrapay havale mi
Kanka çok yanlış yontemle vermişsin anında havalenin sistemi her sitede ayni kim o sisteme havale geçerse senin hesaba o parayı atıyor 1 2 gün bile sürebilir ondan milletin cekim geliyor sen bekliyosunAnında havale ile çekim verdim ben 3 saati geçti gelmedi
O nu sonradan farkettim mk haklısın inş biri 500 yatırır o yöntemle. AsdfhhKanka çok yanlış yontemle vermişsin anında havalenin sistemi her sitede ayni kim o sisteme havale geçerse senin hesaba o parayı atıyor 1 2 gün bile sürebilir ondan milletin cekim geliyor sen bekliyosun
Hahah iban sallaBenmkini sana atmış at bakalım 200 ü 🤣
İptal etmezler herhalde dimiKanka çok yanlış yontemle vermişsin anında havalenin sistemi her sitede ayni kim o sisteme havale geçerse senin hesaba o parayı atıyor 1 2 gün bile sürebilir ondan milletin cekim geliyor sen bekliyosun