- 71,312
- 43,851
- 113
Yok kaybettim salladım havale ile çekim yapan bir sitede oynamam da yapmam daÇekim vereceksen havale eft ile verme reis montrapay havale ile ver
Yok kaybettim salladım havale ile çekim yapan bir sitede oynamam da yapmam daÇekim vereceksen havale eft ile verme reis montrapay havale ile ver
Gizli sekmeden dene kardesimMillet oynadı çekti bilmem ne yaptı bana hala sms doğrulama kodungelmedi
Denedim yine olmuyorGizli sekmeden dene kardesim
Bilgileri sana vereyim sen dene bakalım belki öyle sms gelirGizli sekmeden dene kardesim
Biz burda dokuz dogurduk hala bekliyoruz saatlerdir...Vay aw daha 10 dk olmuş göndermişler havale diyene iyi sövmek lazım
Aynen bende aynı dost PayFix ile çekim yapar PayFix ile yatırım sağlarım sadeceYok kaybettim salladım havale ile çekim yapan bir sitede oynamam da yapmam da
Bakın PayFix çekim yapmış ödemişler boşuna havale yaptınız 500 tl için inşallah ceza yemezsinizEkli dosyayı görüntüle 325655payfix ödeme geldi arkadaslar
Çok yaptık bişey çıkmazBakın PayFix çekim yapmış ödemişler boşuna havale yaptınız 500 tl için inşallah ceza yemezsiniz
hangi yöntem ve kaç saatte geldiGeldi sonunda
Kaç saatte geldi 4 saattir bekliyorumGeldi sonunda