- 330
- 192
- 43
arkadaşlar parası olan liver arsenal maçına ilk yarı sırasıyla 1.5 üst ve 2.5 üst girsin kadrolar neredeyse as çok gol olur
kardeşim gece gece senle uğraşamam ama madem böyle konuştun 2 gol geldiği zaman forumu terk et bir daha da gelme buraya tamam mıCerez cekırdek Macı bekliyorum izlemek ıcın senin gibi mackolık ten yorum yapmıyorum
Kanka konuyu başka yere çekmeyin sayfa yenilemekten yoruldum bakiye 5kaçakta 1.90 larda
Gece gece mılleti niye yonlendırıyosun dostum sozun para etmezde Bı kardesimiz aklı celınır de oynarsa ayıp degıl mikardeşim gece gece senle uğraşamam ama madem böyle konuştun 2 gol geldiği zaman forumu terk et bir daha da gelme buraya tamam mı
güzel kardeşim bu illeti oynayan zaten oynayacak bari şu orandan oynasın tutma ihtimali daha yüksek. beni dinleyip de 10 bin basacak adam da olmaz merak etmeGece gece mılleti niye yonlendırıyosun dostum sozun para etmezde Bı kardesimiz aklı celınır de oynarsa ayıp degıl mi
Dolapta soğuk su var mı?Para yatırılmadı bana ilanen duyurmakmı lazım arkadaşlar
sen uyumadın mı laDolapta soğuk su var mı?
Tamam dostum tartısmayacam ama parası olan oynasın olmayan sussun mackolık degıl burası lafım sana degıl alınma sen üstünegüzel kardeşim bu illeti oynayan zaten oynayacak bari şu orandan oynasın tutma ihtimali daha yüksek. beni dinleyip de 10 bin basacak adam da olmaz merak etme
ahahaha kral sen işe gitmeyecen mi sabahBu ülkenin niye gelişmediği belli oldu adamlara diyorumki paramı ödemediler adamlar mesajımı göre göre belki bana öderler diye yatırıyor niye bana yatırmıyorlar ben o.çmuyum 5 dakka pusulanın spini çevirmeye gittim yatıran yatırana gene
Yok 500 arıyorum bulursam yatiracam dolandırılmak istedimsen uyumadın mı la
kaç kişiye wpden yazdın la doğru söyleYok 500 arıyorum bulursam yatiracam dolandırılmak istedim
Dostum bana dokunmuyor bu paralar sadece beni göre göre yatıran salaklara ayar oluyorum geçen hafta enparabet hugobetin olayındada aynısı oldu lan diyorum yatırmayın ödemiyorlar adamlar ısrarla gidip yatırıyorlarDolapta soğuk su var mı?
Hiç kimseye tek sana yazdım sende de yokmuşkaç kişiye wpden yazdın la doğru söyle
kanka enparabetin lisansı sağlam ya öderler ahahahahahahDostum bana dokunmuyor bu paralar sadece beni göre göre yatıran salaklara ayar oluyorum geçen hafta enparabet hugobetin olayındada aynısı oldu lan diyorum yatırmayın ödemiyorlar adamlar ısrarla gidip yatırıyorlar
İşin Garibi sende paraları çekemiyorsun 😆😆Dostum bana dokunmuyor bu paralar sadece beni göre göre yatıran salaklara ayar oluyorum geçen hafta enparabet hugobetin olayındada aynısı oldu lan diyorum yatırmayın ödemiyorlar adamlar ısrarla gidip yatırıyorlar
sana bir şey diyim mi bizden bir cacık olmaz amkHiç kimseye tek sana yazdım sende de yokmuş