Kod knk girdim verdi
Kod knk girdim verdi
Öyle yaptım dostum zaten. Deneme bonusu sonlandırılmıştır dediDeneme bonusu vermiyorlar zaten, üye olurken kod giriyosun Ahmet Kaya
Hepimiz alıyoruz sana niye vermiyolar ag sitenin admini serdar ortaç falan mı acabaÖyle yaptım dostum zaten. Deneme bonusu sonlandırılmıştır dedi
Valla gün ışığı görmemiş küfürler ettimHepimiz alıyoruz sana niye vermiyolar ag sitenin admini serdar ortaç falan mı acaba
Kankam canlıya sor net bilgin olsunSpin kazancı sporda geçerli mi yaaaa
Canliya baglan bilgilerini ilet diyor ama canli destek yok 🤣Bende yaptım verdim bakalım. Cekim
Live Chat'ten banlanmışsın sanırım kral Canlı destek varCanliya baglan bilgilerini ilet diyor ama canli destek yok 🤣
Yani ödeme yapmicak demek bu 🤣Live Chat'ten banlanmışsın sanırım kral Canlı destek var
Contact us via LiveChat!
Have any questions? Talk with us directly using LiveChat.secure.livechatinc.com
Yok tüm siteler genelde bi live chat uygulaması kullanıyorlar ya, o sitelerden herhangi bir tanesinin canlı desteği seni banlarsa tüm sitelerde canlı desteklerden banlanıyorsun. Ama IP'den banlıyorlar, çerezleri temizlersen geri geliyor chat. Ya da gizli sekmeden gir görürsün.Yani ödeme yapmicak demek bu 🤣
Dede 1800 ödedi çekim istedim tak diye sildiler çevrim tamamlamıştımPara çeken de var bakiye sildi diyen de valla bilemedim
Canlıya sordun mu ne diyorlarDede 1800 ödedi çekim istedim tak diye sildiler çevrim tamamlamıştım
İp 🙂Canlıya sordun mu ne diyorlar
Garipler ya valla 2-3 kişi daha böyle yazarsa konuyu sildircem