Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betitbet 30 TL Frebeet

banko1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,140
3,748
113
2000 flx kaç para nasıl çekeriz

olursaolur

¯\_(ツ)_/¯ Şaşırt beni ¯\_(ツ)_/¯
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,111
1,132
113
Ya dayı allah askına bos konuşma 20 bin var diyorum sana 20 bin coin var bu para exen gibi 20 lira etsin demiyorum 50 kuruş etse 10 bin tl kazanıcam
Sen yenisin galiba bu iste senin o dediginin imkani yok bu is arz talep meselesi senin dediginin olmasi icin haciminin 500 milyon tl olmasi gerekiyor o kadar saglam tokenlar var onlarin bile bu hacmi yakalayamiyor bir cok token sadet zinciridir bilmeden konusma

Hsynozdmrx

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
66
8
8
Sen yenisin galiba bu iste senin o dediginin imkani yok bu is arz talep meselesi senin dediginin olmasi icin haciminin 500 milyon tl olmasi gerekiyor o kadar saglam tokenlar var onlarin bile bu hacmi yakalayamiyor bir cok token sadet zinciridir bilmeden konusma
Kardeşim allah aşkına dün 5 satoshi olan şey bu gün yüzde 400 büyüyerek 35 satoshiye kadar cıktı işlem hacmine gir bak hey allahım

Cemal4521

Yeni üye
Yeni Üye
7
0
1
Flx diye bir coin cıktı bitexen gibi yükselişte kayıt olana 3500 coin veriyor suan baya yükselişte 3500 coin 76 tl yapıyor bedava 76 tl kazanmak isteyen yazsın yardımcı olurum arkadaşlar kyc onayı 1 saat sürüyor bitexen gibi günlerce bekletmiyorlar..
Kardeş yardımcı olur ustun BNa bitexen 2 exen verdi Bn onu nasıl bozdur am bilgin vaemı

akropat27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
676
99
28
Flx diye bir coin cıktı bitexen gibi yükselişte kayıt olana 3500 coin veriyor suan baya yükselişte 3500 coin 76 tl yapıyor bedava 76 tl kazanmak isteyen yazsın yardımcı olurum arkadaşlar kyc onayı 1 saat sürüyor bitexen gibi günlerce bekletmiyorlar..
Dedigi sey FELİXO DRGILMI KARDESIM