- 608
- 121
- 43
hangi oyunda verdiAldım ve 50 tl yaptım teşekkür ederim
deneme bonusunu 150 yap 20 yatır çevrimi tamamla 100e kadar indir çekSite hakkında bilgisi olan varmı 100 yapayım diye 40 tl ile bi oyuna girdim bir kez çevirdim 120 oldu yatirjm şartı çok adaletsiz acimasiz bunlar 20 yatiRim 3 kat çevir diyor maksimum 100 çek minum da 100 çek adaletsize bak yatırımı 3 kat çeviricim derkwn gitse babayı cekriz
Bu kadar basit 😊 olmassa 20 lira gider dostum epi topu derdini seveyimdeneme bonusunu 150 yap 20 yatır çevrimi tamamla 100e kadar indir çek
deneme bonusunu 150 yap 20 yatır çevrimi tamamla 100e kadar indir çek
O zaman slotlarin birinden 50 liraya bonus al sonra cik yukleme yaptiktan sonra geri gir oyle deneBi uyanık sensin izin vermiyor yatırım yapacağın zaman kasayı 100 indiriyor
Bakalım o şekilde sakat bonus boş çıkarsa çünkü kuruş para yok bende yatirjm yapamıyorum 150 ye falab çıkmaya calisiçim belki silmezlerO zaman slotlarin birinden 50 liraya bonus al sonra cik yukleme yaptiktan sonra geri gir oyle dene
Ben yukseltemedim bile bugun 3 tane bonusu curuttum. Bu bonus hicbir yerden alinti diil bu arada bi paket sigara ismarlarsan moralim duzelirYatırım yaptım çekim talebi verdim sonucu paylasirim
Bol sanslar dostumSiteye tekrar atacam aldığımı katlarsam biraz sözüm olsun.