- 26,658
- 26,062
- 113
Dedem bu kadar askerlik yapmadı awGel bel bk daha neler var sahteka allah seni islah etsin milletin iyi nyetini kullancan aklinca oylemi suraya nak her konuya ayni msj kopyala yapistirEkli dosyayı görüntüle 216772
Dedem bu kadar askerlik yapmadı awGel bel bk daha neler var sahteka allah seni islah etsin milletin iyi nyetini kullancan aklinca oylemi suraya nak her konuya ayni msj kopyala yapistirEkli dosyayı görüntüle 216772
Ulan tahtalıköy ölmüş sanıyorlardıarkadaşın hesaptaki 5k parasına çöküp tüyen dolandırıcı sahtekar emrah sahalara geri dönmüş insanın yüzü kızarır yaşından başından utan. o arada başka kimleri dolandırdın. 25 yatırıp 1k kazandığının sevincine bakılırsa o çalıp gittiğin 5k la hayatın değişmemiş belliki. bi süredir yoktun senin gibi rezil biri gebermiştirte dünya bi pislikten kurtulmuştur diye düşünüp mutlu oluyoduk, tez vakitte gebermen dileğiyle ateşin bol olsun utanmaz rezil cedi
Ekli dosyayı görüntüle 216783
Parayı bulmuş o belli yoksa bonus konularını kovalamaya devam ederdiUlan tahtalıköy ölmüş sanıyorlardı
Adam cenaze taşıyor
Tokata cıkmış hafta sonu ya 😁😁😁 ah derinbet
Saplamissin gene birilerine ipnetorYatırım yapmadan 250 olarak çektim ödediler
Siteye uye olduk ama canli destek baglanmior 45 dk bekledim daha baglanacak bonuslarda deneme yazmiuor acaba yanlis sitemibetizm78.com
sitede 50 tl deneme bonusu var spin almanızı öneririm
ödeme aldım ben sizler de deneyin
bol şans
Deneme bonusu bitti boşa bekleme dostSiteye uye olduk ama canli destek baglanmior 45 dk bekledim daha baglanacak bonuslarda deneme yazmiuor acaba yanlis sitemi