- 4,228
- 3,703
- 113
Watsapa yaz bayan baya ilgili cevap veriyorBunların birbirinden haberi yok 50 TL yatır çevrimi yap diyor. Çevrimi yapalı 24 saat oldu
Numarası nedirWatsapa yaz bayan baya ilgili cevap veriyor
Yazdım ne içiyorsa 50 yatır çevrimi yap diyor. Çevirdim 50 yi bekletip duruyorWatsapa yaz bayan baya ilgili cevap veriyor
1000 kişiden 50 koparsa kaç yazar aqMilletten 50 50 kopararak köşeyi döndü adamlar. Çakal kaynıyor memleket
Fotondaki kadar yazar kanka rahat ol.1000 kişiden 50 koparsa kaç yazar aq
Foton, fizik biliminde elektromanyetik alanın kuantumu, ışığın temel "birimi" ve tüm elektromanyetik ışınların kalıbı olan ve kuantum alan teorisine göre hareket eden parçacıktır. Foton ayrıca elektromanyetik kuvvet'in kuvvet taşıyıcısıdıFotondaki kadar yazar kanka rahat ol.
Kanka nerden bu1000 kişiden 50 koparsa kaç yazar aq
Tamam kardeşim sensin ya Bu yaptığın ignelemeden sonra senin süper zeka olduğunu tüm forum anladı.Foton, fizik biliminde elektromanyetik alanın kuantumu, ışığın temel "birimi" ve tüm elektromanyetik ışınların kalıbı olan ve kuantum alan teorisine göre hareket eden parçacıktır. Foton ayrıca elektromanyetik kuvvet'in kuvvet taşıyıcısıdı
kral yatırım yaptın mıWatsapa yazdım hemen gönderdi betizm çekimi akşamdan beri bekliyorum daha önce yazsam olacakmış
paylaşan kim?Başka paylaşcak yer mi bulamadın organ
Niye üzüldün ki ? Kalbini mi kırdım kanki yoksaKanka nerden bu
Tamam kardeşim sensin ya Bu yaptığın ignelemeden sonra senin süper zeka olduğunu tüm forum anladı.
Şu müthiş iğnelemeyi yapabilecek kadar keskin zekaya sahipsen, ordan burdan kopyala yapıştır yapacak kadar araştırmacıysan eğer bu şekilde kendini ispatlama çabanın da altında yatan sebebin özgüven problemi olduğunu da bilirsin herhalde ha kanka.
Hayatımda ilk defa 1000 x kazanıyorum oda deneme bonusu ile