- 91
- 29
- 18
Dalga geçiyorlar resmen. Üye oldum freebet istedim kupon yaptım bonus çıkmadı tekrar baglandim frespin eklenmiş kullanmissiniz diyor. Ne ayak bunlar yaa sinirlerim bozuldu anasını satim
O zaman sifirlanir190 yaptik
Gençler spin kazancı ve yatırdığınız parayı toplam 1 kere çevireceksiniz@unclaimed61 Yatırdıgın 50tlyi spordamı çevirdin? 198tl bakiye üstüne 50tl yatırıp sporda 1.5 orana oynadım inş sorun cıkarmazlar.
spini 250 yapamıyoruz yani o kötü işteneyse 200 e varmak yetiyomuş. sporda getirelim oraya. yalnız şöyle bi çakallık var dikkat edelim. bonustan en fazla 200 kazanç elde edilebilir diyo. 50 yatırıp min ve max 250 çekilebilir diyo. yani 50 yatırıp o 50 yi kaybedersek nasıl çekim yapıcaz?
Dostum oyun bana 211 TL verdi şimdi bakiyeyi 200 e mi çektirmem mı lazim 50 yatırmadanGençler spin kazancı ve yatırdığınız parayı toplam 1 kere çevireceksiniz
spinden kazandığını da 1 kere hepsini çevireceksin diye bi şey yazmıyo ben mi göremedim?Gençler spin kazancı ve yatırdığınız parayı toplam 1 kere çevireceksiniz
200tl kalır 250 yapmaya devam edersinneyse 200 e varmak yetiyomuş. sporda getirelim oraya. yalnız şöyle bi çakallık var dikkat edelim. bonustan en fazla 200 kazanç elde edilebilir diyo. 50 yatırıp min ve max 250 çekilebilir diyo. yani 50 yatırıp o 50 yi kaybedersek nasıl çekim yapıcaz?
e bu sefer de freespinden 200 ün üstü kazanç elde etmiş olurum?200tl kalır 250 yapmaya devam edersin
Desteğe bağlanın sorun gençler ben dün bu şekilde mesaj aldım siteden öyle çevirdim desteğe yazın iletsin paylaşın sizde burda kimsenin parası çöp olmasınspinden kazandığını da 1 kere hepsini çevireceksin diye bi şey yazmıyo ben mi göremedim?
tam olarak nasıl kazandığını anlatabilir misin mesela ilk spinden ne çıktı? spin kazancını kaça çıkardın? yatırımla kazanç sağladın mı vs vsDesteğe bağlanın sorun gençler ben dün bu şekilde mesaj aldım siteden öyle çevirdim desteğe yazın iletsin paylaşın sizde burda kimsenin parası çöp olmasın
Aynen destek böyle diyo para yatır ana para bonusu 1 tur çevir çekDesteğe bağlanın sorun gençler ben dün bu şekilde mesaj aldım siteden öyle çevirdim desteğe yazın iletsin paylaşın sizde burda kimsenin parası çöp olmasın
300tl cevrim yapmak icin hep kazanc yapmak lazim. Ana paradanda olabiliriz.Spinden 250 çıktı diyelim 50 de siz yatırıyorsunuz 300 TL çevrim yapıyorsunuz min Max 250 çekiyorsunuz bunun dışında işlem yapmayın sıkıntı çıkmasın
Bana 290 çıkmıştıtam olarak nasıl kazandığını anlatabilir misin mesela ilk spinden ne çıktı? spin kazancını kaça çıkardın? yatırımla kazanç sağladın mı vs vs
şimdi oldu teşekkürlerBana 290 çıkmıştı
50 yatırdım
340 TL çevrim yaptım
250 TL çektim ödedi olay bu şekilde
Whatsappa bağlan al o sıra yalan 15 dk 17 de kaldı whatsapptan yazdım 2dkda eklediSıraya Bak mübarek bitkiyot
Wp no kardoWhatsappa bağlan al o sıra yalan 15 dk 17 de kaldı whatsapptan yazdım 2dkda ekledi