Canlı destek yok WhatsApp yokn lucky lightning oynadım 2.5 TL spin değeri
Canlı destek yok WhatsApp yokn lucky lightning oynadım 2.5 TL spin değeri
Vermiyorlar ki bonus100 e 100 promosyonu güzel 250+1k çektim arada denenir
Ben çekim yapana kadar kapanmasınbu konu hiç kapanmıcak heralde
İnanmayın bonus felan yokŞartlarda kazandığınız parayıevirin diye birşey yok. 8.maddede 50tl yatırıp ana para çevrimini 1 kere yapın diyor
Arkadaş böyle bı site yok arama yapıldığında çıkmıyor nasıl giriyorsunuz anlamıyorum varsa link atınBig Juan jeton değeri 4 tl lakin bonusa girmesse çok vermiyebilir. Bende son 10 spin kala bonusa girdi 198tl toplam verdi 50 spinde.
Başkan bir cabaliyici ol konun başına git link vardır orda domino degismisen 34 35 yap gir 😁😁 herşeyi devlet beklemeArkadaş böyle bı site yok arama yapıldığında çıkmıyor nasıl giriyorsunuz anlamıyorum varsa link atın
Konunun başındaki link açmıyor sen de varsa atarmisin güncel linkiBaşkan bir cabaliyici ol konun başına git link vardır orda domino degismisen 34 35 yap gir 😁😁 herşeyi devlet bekleme
Holigan matbet jojo mefete 5 tl çekimArkadaşlar ıyi günler banka havalesi ile 50 tlcekim olan siteler var mı yada pep ile bildiğiniz oslo veya tüm bet harici konu dışı ama kusura bakmayın.
TeşekkürlerDalga geçiyorlar resmen. Üye oldum freebet istedim kupon yaptım bonus çıkmadı tekrar baglandim frespin eklenmiş kullanmissiniz diyor. Ne ayak bunlar yaa sinirlerim bozuldu anasını satim
Tamam Fatma