Yarım saatte geldiGeldimi cekim
Nasıl olacak oArkadaşlar siteden normalde hep payfixle cekerdim. İlla papara ile cek diyor payfix güncellemede diyor. 3 kere numarama papara silip açtığım için tekrar acamiyorum. Acaba bosta tel nosu olan varsa benim ismime papara açabilir miyiz? 500 tlsini alıp gerisini bana yollicak guvenilir biri varsa
Güncelleme bitince çeksene,Nasıl olacak o
Anıl sen misinaqSaldırın beyelr
Bu mesajları sen atarsın trollemeue ;/Anıl sen misinaq
Tokatcilara buyrun demissinArkadaşlar siteden normalde hep payfixle cekerdim. İlla papara ile cek diyor payfix güncellemede diyor. 3 kere numarama papara silip açtığım için tekrar acamiyorum. Acaba bosta tel nosu olan varsa benim ismime papara açabilir miyiz? 500 tlsini alıp gerisini bana yollicak guvenilir biri varsa
500 gayme mi alır atarım çözmediysen halldelim papara kapalı yeni hatta açmadım payfix kullanıyorum numara boştaArkadaşlar siteden normalde hep payfixle cekerdim. İlla papara ile cek diyor payfix güncellemede diyor. 3 kere numarama papara silip açtığım için tekrar acamiyorum. Acaba bosta tel nosu olan varsa benim ismime papara açabilir miyiz? 500 tlsini alıp gerisini bana yollicak guvenilir biri varsa
pardon yanlis yere yazdim casiblu denen sahtekarlar ayni ip diye vermiyoruye oldum ayni ip yalani diye vermedi sahtekar lik bunlarin yaptığı sahtekar lar sadece bilgi toplama amacli
Var okArkadaşlar siteden normalde hep payfixle cekerdim. İlla papara ile cek diyor payfix güncellemede diyor. 3 kere numarama papara silip açtığım için tekrar acamiyorum. Acaba bosta tel nosu olan varsa benim ismime papara açabilir miyiz? 500 tlsini alıp gerisini bana yollicak guvenilir biri varsa
Nasil yapalimVar ok
[email protected] mail at numarani yaz whatsapdan gorusek konuyuNasil yapalim