Yapma yav ohaBeyler yatirimsiz 250 çektik ödedi 1 saat oldu ama ödediler hemde payfixe
Derken?Yapma yav oha
Başlarım sanada game of unuda yırtık dondan çıkar gibi her konuda çıkmayın be kardeşimKullanıcı adı salih3316x.com
twitter.com
Gameofbet çekim
Kardeş benim çekim 2 saatte geldi payfix ile ( yatırımsızdı )1 saati geçti çekim vereli ama hala işleme alınıyor kısmında ve canli desteğe baglanamiyorsun bı turlu
Benim bakiyeyide 100 TL ye sabitlediler bence bı gir bak hangi yöntemle.cekim yaptıysan bana yatırdılar kardeşSite.dolandirjci beyler kimse yatırım yapmasın 1000 yaptim 100 yatırdım çekimi ödemeyip bakiyemi 100 liraya sabitlediler
Kanka sahte telegram zlot adına açılmış o gerçeğini zlot sitesinde bakBu arada bişey sorcam arkadaşlar bilgisi olan vardır belki konuyla alakalı bu zlot.com olan site telegram kanal abonesi 95 bin olduğunda çevrim ve ytirimsiz direkt çekim yapılabilir nakit ekleyecekti 95 bini geçti ne oldu konuyla alakalı haberi olan varmıdır
100tl yatirim şartı varYatırım var şart
Arkadaşlar öğlen de çekim verdim akşama 100 tl istediler parayı bağışladım 100 tl az 260 bıraktım sahtekar site
Yoktu akşam çıktı o100tl yatirim şartı var