Güvenilir mi acaba çakma duruyor
200 freespin veya freebet veriyor 1000 yap 250 2000 yap 500 çek ben çekemedim bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 574526
Hangi oyun açıkSlotlar çok iyi veriyor bu arada 2 dakikada 5 k oldu çekimde 15-20 dk arası bişi olmuştur hızı ortalama
Sweet 1000 de 5k yaptım 1000x attı da splash falan da girdim her oyun veriyor neredeyseHangi oyun açık
TeşekkürlerSweet 1000 de 5k yaptım 1000x attı da splash falan da girdim her oyun veriyor neredeyse
Birisi bana Bonus nasıl alınıyor yazabilir mi . Bonuslarim alanına giriyorum frebet aktif et dedim başka sayfaya girdi ve deneme bonusu aktif edersen diğer bonuslar iptal olur dedi başkada birşey yok bonusta yok ortada anlamadımCanlıya bağlanılmıyor ki 1 saattir
profil kısmından bonuslarda gözüküyor spor ve free spin olarak hangisini aktif edersen artıkCanlıya bağlanılmıyor ki 1 saattir
Kardeşim aktif et diyorsun sonra bonusu aktif edwr isen diğer bonuslar pasif olur diyor. Başkada birşey yok . İki maç seçtim Bonus yok yok ortada birşeyprofil kısmından bonuslarda gözüküyor spor ve free spin olarak hangisini aktif edersen artık
Kayıt olduktan 10dk sonra hesabım bonuslarıma gir orada görüceksin canlıya bağlanmana gerek yokCanlıya bağlanılmıyor ki 1 saattir
Freebet kullan gözükmüyorKayıt olduktan 10dk sonra hesabım bonuslarıma gir orada görüceksin canlıya bağlanmana gerek yok