- 10,132
- 4,615
- 113
Çekim gitsin aw uğraşmaBenim Bakiye Aktıf Gözüküyor
Çekim gitsin aw uğraşmaBenim Bakiye Aktıf Gözüküyor
eleştiri yapmaya yada görüş bildirme hakkını böyle harcama öncesinde Bi araştır nedir neyın nesi hangi ayak takımına ait Bi bak mesela socas İn sitesi benim anladığım lisans ından yzyor yanı socas ın sitelerine bak bide hangi sitelere sahip yanlış hatırlamıyorsam sahabet betturkey bunlar gıbı sıteler şirket kadro kuruyor başına koyuyor kurulan kadro foss cıkınca değişikliğe gider hep ya yenısı ya değişim ve o dev gibi olan siteler gibi oturunca gelsin paralar yansın geceler neyse iyi forumlar,,,Site açmak için gerekenler
Kiralık 1+1 daire
1 masa, 3 sandalye
1 adet kül tablası
Çay semaveri + pet bardak
3 tane de okul harçlıklarını biriktirmiş liseli velet gerekiyor reis al işte site açıldı
2 kere aldım 500 ün üstüne çıkamadım 0.80 betten bu bakiye mi oldu
Aktif maçları seç en altta kupon gözüküyor istediğin limiti yaz oynaArkadaşlar bonus talep ettim kabul oldu ama bakiye 0 nerden aktif ederim
Egt oyunlarına gir orda gözüküyorArkadaşlar bonus talep ettim kabul oldu ama bakiye 0 nerden aktif ederim
bende öyle bi 4 kere daha alsak gene olmazsa olmuyorbende 2 sinden aldım hem mobil veri hem.wifi ama gene elde kazanç yok
EyvallahBaşa sifir koyma 5 le başla
ne yaptın dost 80 kuruşa 10 bin nedir AMK abi şans olacak bu AMK şansı birtek bize gülmez
Oyun ismi nedir kardes
Kesinlikle 20 kere bonus talep etmedin 😂
flaming hotOyun ismi nedir kardes