- 378
- 229
- 43
Beyler boşa üye olup boşa da sevinmeyin benimde bakiye sıfırlandı. Sahte site data kasmak için açılmış site belli uzak durum
Opera girOyunlara giremiyorum ben egt açılmıyor
Bakiyeyi düzenliyor işte ödüyebilirBeyler boşa üye olup boşa da sevinmeyin benimde bakiye sıfırlandı. Sahte site data kasmak için açılmış site belli uzak durum
Sen temsilciye ulaşıp sordun mu hiç. Ben bağlanıyorum işlem sırası 9 diyor ama düşmüyor halen aynı .ulasabildin miBakiyeyi düzenliyor işte ödüyebilir
Bağlandı ama cevap vermedi kapattım hahahahaSen temsilciye ulaşıp sordun mu hiç. Ben bağlanıyorum işlem sırası 9 diyor ama düşmüyor halen aynı .ulasabildin mi
Egt bölümdeki yada futbolda maç seç 500 oyna oynuyorAbiler biri yardımcı olsun bonus onayladi ama bakiye yok
Her an dm yanabilir rahat ol 🙂@4YapraklıYonca Reis senin dm kapalı
Devam ediyor para çekme ama ödeyeceğini de ihtimal vermiyorum. Ödeyecek olsa şuan çoktan burada kaç kişi bekliyor illaki ödeme gelirdi birimizden birine yinede bir umut bakalimBağlandı ama cevap vermedi kapattım hahahaha
Bekleyek bakalımDevam ediyor para çekme ama ödeyeceğini de ihtimal vermiyorum. Ödeyecek olsa şuan çoktan burada kaç kişi bekliyor illaki ödeme gelirdi birimizden birine yinede bir umut bakalim
Evet şimdi baktım bütün bakiye EGT oyununda ne enteresan siteBen sordum beyler. Bakiyesi silinenler eğt ye girsin tekrar bakiyeniz orda. Bunlar çekim falan göndermez
Evet şimdi baktım bütün bakiye EGT oyununda ne enteresan site
[/QUOTE
Bakiyesi silinenler EGT ye baksın bütün paralar orda ne cins amk site
Bakiyeni sildi mi1 saat oldu ödemedi, ödemez bunlar
Baba bakiye silmiolar geri egt bakiyesi ne atıolar parayıBakiyeni sildi mi