Benim sıfırlandı hiçbir yerde yokBaba bakiye silmiolar geri egt bakiyesi ne atıolar parayı
Benim sıfırlandı hiçbir yerde yokBaba bakiye silmiolar geri egt bakiyesi ne atıolar parayı
Peki neden atıyorlar EGT yeBaba bakiye silmiolar geri egt bakiyesi ne atıolar parayı
Yaw saçmalıo. Çekim onaylandı aracı firma gönderecek dıo. Bakiye egt de dıo. Salak saçma bişeyler anlatıo. Üstelemedim ben de sallıo sürekliPeki neden atıyorlar EGT ye
Bakalım ya şans yaYaw saçmalıo. Çekim onaylandı aracı firma gönderecek dıo. Bakiye egt de dıo. Salak saçma bişeyler anlatıo. Üstelemedim ben de sallıo sürekli
Çok enteresan gerçekten deYaw saçmalıo. Çekim onaylandı aracı firma gönderecek dıo. Bakiye egt de dıo. Salak saçma bişeyler anlatıo. Üstelemedim ben de sallıo sürekli
@Onur214438 site niye malSite mal
Ödeme yapmıyor bakiyeleri silmisler ama para çekme devam ediyor diyor. Bir yandan da eğt onunda bakiyeler diyorlarmış mal olmasında ne olsun kimsenin ödemesi gelmedi@Onur214438 site niye mal
@Muhasebe90 yarın gene verecekler dost öyle dedi site canlı destek Türkiye maçınaBir site vardı Avrupa maçına 200 TL spor bonusu veriyordu adını hatırlayan varmi
Bu site ödeme yapmaz cacık olmazÖdeme yapmıyor bakiyeleri silmisler ama para çekme devam ediyor diyor. Bir yandan da eğt onunda bakiyeler diyorlarmış mal olmasında ne olsun kimsenin ödemesi gelmedi
@Muhasebe90@Muhasebe90 yarın gene verecekler dost öyle dedi site canlı destek Türkiye maçına
Bu kadar yatırım isteyen site kayar üyelerehttps://betkayi1.com/m/tr/
BONUS TALEPTEN VERİN
Kural mı değişmişBu kadar yatırım isteyen site kayar üyelere
he yatırım kuralı getirmişlerKural mı değişmiş
Site tokatçiliga baslamis konu kilitlense iyi olur kimseye odeme yapmadan bu seferde yatirim istiyor @ShellacBu kadar yatırım isteyen site kayar üyelere
Aynen 3 defadır kural değiştirdiler . Aman sakın kimse yatırım yapmasın milleti dolandiricaklar kurnazlara bakSite tokatçiliga baslamis konu kilitlense iyi olur kimseye odeme yapmadan bu seferde yatirim istiyor @Shellac
Ya hele süs . Kendilerini gösterme pesindelermis. 3 deda kural degistirdiler yatırım şartsız 5000 yap 500 çek diye . Şimdi yatırım istiyor çok akilliysan git yatır senNe tokada çıkması tokada çıksalar 500 bonus verirler 1000 yap 500 yatır derler adamlar kendilerini gösterme peşinde az mantık