- 162
- 29
- 28
Belge talebi yok papara ile çekim mevcut 5 dk da çekim geldi
Valla hatırlamıyorum kralsaat kaçta baktndı reis en son 00.00 ı geçiyormuydu
eywlh reisValla hatırlamıyorum kral
üye olunca mobilden girdim.Sağ tarafta bonus talep et var. Oradan deneme bonus istiyorum dedim. 5dakika sonra 15TL eklendi 3tane maça bastım sanş artık
Bende talep verdim beklemede diyor 50 dk olduüye olunca mobilden girdim.Sağ tarafta bonus talep et var. Oradan deneme bonus istiyorum dedim. 5dakika sonra 15TL eklendi 3tane maça bastım sanş artık
fikrim yok oynuyorum şuan çevrim bitti dediler. Bakiye 100 yapamadım bi türlü bakalım maçlarda hep limit var. 5tl 10 tl oynuyorum 100 olursa denicem çekimBende talep verdim beklemede diyor 50 dk oldu
Bol şans dost umarım 100 yaparsın bunlar ödermi orasıda mechulfikrim yok oynuyorum şuan çevrim bitti dediler. Bakiye 100 yapamadım bi türlü bakalım maçlarda hep limit var. 5tl 10 tl oynuyorum 100 olursa denicem çekim
OdediBol şans dost umarım 100 yaparsın bunlar ödermi orasıda mechul
Nasıl yok konuyu bakarsan 4 5 kişş cekti payfix gonderdilerÇekim yapan yok daha
Haber etde boşuna ugrasmalayimÇevrim tamamlanıp çekim talebi verildi. bol şanslar
Ekli dosyayı görüntüle 158160
gelince cekim yazıcam dostum ama ödeme yapıyolar diye biliyorum bakalım beklemedeyizHaber etde boşuna ugrasmalayim
reis üye ol olunca bonuslar kısmında talep gönder var.Bonus nasil alınıyor ve çevrimi nedir bilen varmı ben bulamadım promoda deneme bonusu
haber bekliyoruz ne ile çektin reisÇevrim tamamlanıp çekim talebi verildi. bol şanslar
Ekli dosyayı görüntüle 158160
papara ile çekim talebi verdim dostum ama tık yok yoğunluk var heraldehaber bekliyoruz ne ile çektin reis