- 4,439
- 2,570
- 113
Hangi oyunPragmatik oyunlarında gwcwrli. Gateste 1 TL idi jeton. Tek gözlü sopali bi yaratık var o oyunda 2 TL jeton.
Hangi oyunPragmatik oyunlarında gwcwrli. Gateste 1 TL idi jeton. Tek gözlü sopali bi yaratık var o oyunda 2 TL jeton.
Pragmatic tüm oyunlarında geçerli galiba spinler tek sugar hariç tek tek gez hangisinde yüksekse onu oynaHangi oyun
işlemde yazıyor bilmiyorumİptal edildi mi çekim işleme alındı mi bakiye sildiler mi
Shining100 10 TL mesela yokPragmatic tüm oyunlarında geçerli galiba spinler tek sugar hariç tek tek gez hangisinde yüksekse onu oyna
Shrek gibi bı yaratık var ilk sırada çıktı tek gözü var elinde kaptan mağara adamının sopasindan var. O oyun.Hangi oyun
Eyvallah dost ama slot her oyunu bilmiyorumShrek gibi bı yaratık var ilk sırada çıktı tek gözü var elinde kaptan mağara adamının sopasindan var. O oyun.
işlemdeymiş çekim gelir birkaç saatteonaylandı yazıyor şu an altyapıyı bilmiyorum ama gelen giden yok
Benim yorumu niye siliyonuz lan uye oldum bana daha hala uyelik aktif kodu gelmedi ve canli destek giriyorum msj yaziyorum fakat gonderme yapamiyorum wasapdan yazdim oda kapali madem yalan dolan niye paylasim yapiyorsunuz sitede
Bak bonuslarda yazıyor banka dışı çekim olursa kimlik doğrulamak zorundadır kullanıcı diyor umarım istemezVallah şahsen hiç bekleıyordum tebriksss betkom
https://replay.pragmaticplay.net/IzPNQitQd6 oyun gayet iyi gözüktü gözüme, değeri bilinmiyor sanırım çok fazla lineı var çünkü
[/QUOT
ONAYLANDIDAN SONRA YATTIMI SANA