- 2,864
- 2,435
- 113
Benim arkadaşıda böyle dolandıracaklardı ben son anda engel oldum
zEvet beyler site çok sağlam 5000000000000$ çekim 1 saniyede geldi şuan dubai deyim 4 rus 5 ukrayna 8 isveç 6 japon 5 ingiliz 7 ispanyol 4 fransız hatunla vuruştum para kalmadı turkiyeye dönemiyorum ama kesin 4 5 tane çocuğum olur
Sen eğer gerçekten onu yaptıysan salaksınarkadaşlar bu sitenden 3250 tl para vurdum ödemeleri için 250 tl yatırım şartı koştular bende bi umuttur diyip 250 tl yatırdım sonra cepbankta sıkınıt vs diyip 150 tl yatırmamın yeterli olacagı söylendi bende yatırdım şaka şaka amk bu siteye güvenilir mi
Saçma sapan yorum yapılmayan verilen hic birşey siteyle alakalı değil cukur dizisinde ne işiniz var
mal misin kardes sonunu okumadin miSen eğer gerçekten onu yaptıysan salaksın
Klasik dolandırıcı taktiği en eski yöntemmal misin kardes sonunu okumadin mi
kardeş bak ne diyorum biliyomusun elimde çok sağlam bi kupon var 100 euroya satayım sana oda sana haa yabancı değilsin %99 tutma garantilimal misin kardes sonunu okumadin mi
Bizdeki muhabbet kimsede yokKumarbaz insanların muabbeti de güzel oluyor yorumları okumak için giriyoruz bazen
aga sanada satayım bi kupon %99 tutma garantili tuttuğu zaman bi çekiliş felanda yaparsınBizdeki muhabbet kimsede yok
O da bisey mi bende uruguay meksika çin brezilya arjantin ligi şikeli maçları var 1/2 2/1 1 milyon dolar oran istersen ben sana veriyim 50 tlye satarımaga sanada satayım bi kupon %99 tutma garantili tuttuğu zaman bi çekiliş felanda yaparsın
aaaa yoksa sen bwinde felanmı çalışıyorsun bu kadar bildiğine göreO da bisey mi bende uruguay meksika çin brezilya arjantin ligi şikeli maçları var 1/2 2/1 1 milyon dolar oran istersen ben sana veriyim 50 tlye satarım
tamam kanka parayi atayim iban atkardeş bak ne diyorum biliyomusun elimde çok sağlam bi kupon var 100 euroya satayım sana oda sana haa yabancı değilsin %99 tutma garantili